Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα, κ. Ελισάφ…

Με μια ενέργεια που θα έπρεπε να κάνει από την πρώτη στιγμή, που προέκυψε θέμα με τον αριθμό των σχολικών καθαριστριών, ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ανακρούει πρύμναν και με επιστολή του στον Υπουργό των Εσωτερικών, ζητά την επιπλέον χρηματοδότηση του Δήμου Ιωαννιτών για την ενίσχυση της καθαριότητας στις σχολικές μονάδες.

“Αν αναλογιστούμε δε ότι κατά την προσεχή σχολική χρονιά θα επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας των ολοήμερων δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων και ότι ενδεχομένως κληθούμε να αντιμετωπίσουμε εκ νέου εποχικές εξάρσεις της πανδημίας covid-19 με εφαρμογή αυστηρότερων υγειονομικών πρωτοκόλλων, αντιλαμβάνεστε ότι οι Δήμοι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν περαιτέρω για να καλύψουν τόσο τις υφιστάμενες ανάγκες όσο και αυτές που θα δημιουργηθούν” επισημαίνει μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος, κάτι που είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή σε σχετικό μας άρθρο.

Δεν χρειαζόταν και πολύ φαιά ουσία για να διαπιστώσει η Δημοτική Αρχή τους λόγους που φέτος χρειάζονται περισσότερες καθαρίστριες, κάτι που της υποδεικνύονταν από πολλές πλευρές και που  δυστυχώς δεν το έκανε, καταφεύγοντας σε τεχνικού τύπου αναλύσεις και νομικίστικες δικαιολογίες.

Αν, μάλιστα, έκανε αυτή την ενέργεια από την πρώτη στιγμή, ίσως θα είχαν αποφευχθεί  και τα επεισόδια με τις απολυμένες καθαρίστριες που έκαναν το γύρο της Ελλάδος.

Ας ελπίσουμε ότι ο κ. Ελισάφ θα αντιληφτεί κάποτε πως ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι από τη φύση της διεκδικητικός και ότι αυτή δεν αποτελεί ιμάντα μεταβίβασης των εντολών της Κεντρικής Εξουσίας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *