Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Βαρέθηκε να κάθεται και άρχισε να βιντεοσκοπεί την συνεδρίαση της Βουλής!

Ομολογουμένως δεν υπάρχει πιο ανιαρό έργο από αυτό των κυβερνητικών βουλευτών και η παρατήρηση δεν αφορά τους βουλευτές αυτής της κυβερνητικής περιόδου.

Εκτός σπανίων εξαιρέσεων ο ρόλος του περιορίζεται στην άκριτη ψήφιση νομοσχεδίων που συνέταξαν άλλοι, στην παρουσία τους στη βουλή με τα ανάλογα καθήκοντα που περιλαμβάνουν την αποθέωση του πρωθυπουργού με παρατεταμένα χειροκροτήματα, άντε και σε καμιά παρέμβαση  στις συνεδριάσεις, αν τα έχουν καλά με τον γραμματέα της Κ.Ο.

Θύμα αυτής της κατάστασης ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακας που στη χθεσινή ολομέλεια της Βουλής βαρέθηκε τον παθητικό ρόλο και “συνελήφθη”  να βιντεοσκοπεί με το κινητό του την ώρα που μιλούσε ο κ. Μητσοτάκης.

Βέβαια μπορεί να απαγορεύεται στους βουλευτές να ηχογραφούν ή να μαγνητοσκοπούν τις συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Βουλής μέσα από την αίθουσα της Ολομέλειας αλλά αυτό είναι μια μικρή λεπτομέρεια, αφού ο κέρβερος της έδρας Πρόεδρος Τασιούλας δεν ενοχλήθηκε καθόλου, αφού  μόνο όταν πεις για τον Λιγνάδη, (βλέπε βουλή των Εφήβων) τον νόμο – έκτρωμα Κεραμέως, την Πανεπιστημιακή Αστυνομία και τον Κορκονέα, τότε ενεργοποιούνται τα αντανακλαστικά του κ. Τασιούλα που παρεμβαίνει κλείνοντας ακόμη  και τα μικρόφωνα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *