Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Γιατί κατηγορείται αδίκως ο κ. Καλογιάννης από τον κ. Καχριμάνη για την τροπολογία για τα απορρίμματα

Στιγμιότυπο από το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών

Παλιός κοινοβουλευτικός σχολιάζοντας την υπόθεση της τροπολογίας για τα απορρίμματα, που προκαλεί σεισμικές δονήσεις στην Περιφερειακή Αρχή και έχει οδηγήσει τον κ. Καχριμάνη σε ακραίες συμπεριφορές, σαν αυτές με την επίθεση χθες στο Γρεβενίτι εναντίον του κ. Καλογιάννη, σημειώνει τα εξής:

Ο Νόμος υπήρχε και ήταν σαφής. Θυμίζουμε την πρόσφατη σύγκρουση του δημάρχου Ζίτσας κ. Πλιάκου με τον Γ.Γ. κ. Γραφάκο, πριν μήνες για το ζήτημα αυτό.

-Η Τροπολογία δεν πήγε στην Επιτροπή. Πήγε στην Ολομέλεια. Σε αυτή την περίπτωση το γνώριζε ο κ.Τασούλας.
Ακόμη και αν είχε πάει στην Επιτροπή, ποιος ο λόγος να ειδοποιήσει ο κ. Καλογιάννης για μια τροπολογία που ήδη προϋπήρχε ως νόμος;
– Η Υπογραφή Γεωργιάδη ειναι δεδομένη, συνεπώς γνώριζε.
– Στις περιπτώσεις που υπογράφουν όλοι οι υπουργοί, όπως υπέγραψαν στη συγκεκριμένη περίπτωση, το σχέδιο νόμου το εγκρίνει  ο Γραμματέας της κυβέρνησης, δηλαδή ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν απόλυτα ενήμερος ο Πρωθυπουργός.
– Η επίκληση της πραξικοπηματικής πράξης προσβάλλει το πολίτευμα μας, ιδίως όταν χρησιμοποιειται με περισσή  αλαζονεία, ωσάν ο κ. Καχριμάνης να ειναι ο νέος Αλέκος Παναγούλης!
– Η εξήγηση που δίνει ο κ. Καχριμάνης, ότι ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε, είναι άκρως προσβλητική για τον κ.Μητσοτάκη.
Ένα είναι βέβαιο! Για να προχωρήσουν σε νόμο, ενώ απαιτείται ενδεχομένως για απλή  ερμηνεία ή διευκρίνιση του υπάρχοντος νόμου, σημαίνει ότι ο στόχος ήταν να σταλεί πολιτικό μήνυμα για να ξεκαθαριστεί η τεχνητή σύγχυση, που επιχειρούσαν διάφοροι αντιρρησίες με πρώτο και καλύτερο τον κ. κ.Καχριμάνη, σημειώνει με νόημα ο παλιός κοινοβουλευτικός.
Και για να σταλεί το μήνυμα εν μέσω εκλογικής περιόδου αυτό σημαίνει, οτι πια δεν τον υπολογίζουν ως πολιτική  παρουσία.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *