Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Οι “εφιάλτες” του κ. Καχριμάνη

Η τροπολογία για την διαχείριση των σκουπιδιών έχει στοιχειώσει τον κ. Καχριμάνη, που κάθε ημέρα φτιάχνει και ένα σενάριο για το ποιοι κρύβονται από πίσω.

-Ο πρωθυπουργός δεν ήξερε για την τροπολογία, αφού έλειπε στην Ισπανία, ο Τασούλας, Πρόεδρος της Βουλής ( γεια σου, Τασούλα λεβέντη μου, καμάρι της Ηπείρου!) δεν το γνώριζε, επιμένει ο Περιφερειάρχης!

Βέβαια ο Άδωνις έχει τις ευθύνες του αλλά τώρα για τον κ. Καχριμάνη προέκυψε και νέος ύποπτος. Και αυτός είναι ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Βουλής.

Και ποιος είναι ο Πρόεδρος αυτής της Επιτροπής; Ο Σταύρος Καλογιάννης!

Παρεμπιπτόντως ο κ. Καχριμάνης, όπως ακούω, δεν κατάλαβε, τι προβλέπει η τροπολογία, που ως γνωστόν ορίζει ότι ο ΦΟΔΣΑ είναι αρμόδιος για την διαχείριση των σκουπιδιών, ή δεν θέλει να το καταλάβει και προτείνει “συναινετικές” λύσεις.

Και τι προτείνει ο κ. Καχριμάνης; Μα να παρακαμφθεί ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ κ. Καλαντζής και να αναλάβει την ευθύνη ο δήμος που παράγει τα περισσότερα σκουπίδια , δηλαδή ο κ. Ελισάφ, δηλαδή ο ίδιος ο Καχριμάνης!

Τέτοια αγάπη για τα σκουπίδια κανένας ….αγγλοσάξωνας βλάχος δεν έδειξε στην ιστορία της χώρας και όλων των Βαλκανίων…

Ο ωτακουστής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *