Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Ούτε τα αυτονόητα δεν κάνατε, κύριε Ελισάφ!

Συνέντευξη παραχώρησε στο ITV προχθές Δευτέρα ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και μεταξύ των άλλων είπε χαρακτηριστικά ότι, τώρα που συμπληρώνει τρία χρόνια στη διοίκηση του Δήμου, κάνει τον απολογισμό του και αναρωτιέται, τι δεν έκανε καλά.

Αν όμως ο Δήμαρχος αφήσει τους φιλοσοφικούς του στοχασμούς  και βγει από το γραφείο του και περπατήσει λίγα μέτρα, μέχρι το ρολόι της Κεντρικής Πλατείας και κατηφορίσει  στο δρόμο, δίπλα στο μικρό άλσος, θα διαπιστώσει ότι δεν έκανε ούτε τα αυτονόητα, αφού η εικόνα που θα αντικρίσει είναι τραγική, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα.

Μπορεί ο κ. Ελισάφ να παραχωρεί συνεντεύξεις ακόμη και σε κανάλια της Κρήτης και να παρουσιάζει τα ανύπαρκτα επιτεύγματά του όμως όσοι ζουν στο δήμο Ιωαννιτών έχουν διαφορετικά άποψη, αφού ζουν οι ίδιοι μια ζοφερή πραγματικότητα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *