Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Ο Καχριμάνης, ο γάιδαρος και το σαμάρι (βίντεο)

Την σύγχρονη αντίληψη που πρέπει να έχει για τη διοίκηση ένας Περιφερειάρχης στον 21ο αιώνα ανέδειξε με γλαφυρό τρόπο ο κ. Καχριμάνης, με χθεσινή συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι των Ιωαννίνων ITV.

Ως γνωστόν ο κ. Καχριμάνης παραπέμπεται στο Πειθαρχικό για παράβαση καθήκοντος με απόφαση του ( πρώην πλέον) Συντονιστή της Αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου- Δ. Μακεδονίας, κ. Μιχελάκη.

Ερωτώμενος από τον δημοσιογράφο κ. Βλάση Ντόκα για την υπόθεση ο κ. Καχριμάνης περιέγραψε μερικές από τις ενέργειές του, μόλις πληροφορήθηκε από δημοσιεύματα των Μέσων Ενημέρωσης για την παραπομπή του.

Ο Νέστορας της Αυτοδιοίκησης, κατά τον κ. Κεδίκογλου, αντί να περιμένει να του σταλεί το έγγραφο, πήρε πρώτα τηλέφωνο τον κ. Μιχελάκη, που εξέφρασε άγνοια.

Ξαφνικά όμως τηλεφώνησε στον κ. Βορίδη, ο οποίος του είπε ότι δεν άκουσε τίποτε αλλά θα ρωτήσει και έμαθε ότι τελικά παραπέμπεται.

Αηδιασμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης, αφού έμαθε για την παραπομπή του τελευταίος, ο κ. Καχριμάνης παρομοίασε τον κ. Μιχελάκη με γάιδαρο που τον κτυπούσε το σαμάρι και γι αυτό στράφηκε κατά του κ. Καχριμάνη.

Στη φωτογραγία ο κ. Μιχελάκης με το ένοχο σαμάρι, σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του Περιφερειάρχη…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *