Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Και τα πρόστιμα έπεφταν στρέιτ θρου…

Σύμφωνα με πληροφορίες νέο πρόστιμο 1, 2 εκατομμυρίων ευρώ καλείται να πληρώσει ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης για το λόγο της “μη τήρησης της αρχής της αμεροληψίας ως προς τη συγκρότηση της Επιτροπής Αξιολόγησης”, που αφορά τη σύνθεση των Επιτροπών που αξιολογούν επιχειρήσεις και άλλους υποψήφιους, στα προγράμματα της Περιφέρειας Ηπείρου, που χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ.

Το πρόστιμο αυτό έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενο 3,3 εκατ. ευρώ, που αφορούσε την διαχείριση των στερεών αποβλήτων και με τους τόκους φτάνει και ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ…

Μετά τη νέα βροχή από πρόστιμα ο ακατάβλητος περιφερειάρχης μας ακούστηκε να τραγουδά το τραγούδι του αείμνηστου Ζαμπέτα ” και η βρόχα έπεφτε στρέιτ θρου” προσαρμοσμένο στη βλάχικη διάλεκτο….

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *