Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Οι αισθητικές παρεμβάσεις του κ. Ελισάφ

Αστερινός Μάνθος

Το τι αποτελεί προσωρινή βελτίωση-ανάπλαση για την πλατεία μας θα έπρεπε να είναι κοινή παραδοχή, όμως ο Δήμαρχός μας, αν και ιατρός παθολόγος ο ίδιος, έχει τις προσωπικές του προσεγγίσεις ακόμη και σε θέματα τεχνικά.

Στην ολιστικού τύπου προσέγγιση του κ.Ελισάφ απέναντι σε όλα τα προβλήματα της πόλης προστίθεται και η προσωπική του αισθητική και τότε πια το μίγμα καθίσταται εκρηκτικό!

Οι τσιμεντένιες παρεμβάσεις ξεκίνησαν και πάλι στην πλατεία από χθες και μπορεί να μη συνεισφέρουν στην ασφάλεια των πεζών ούτε στην αισθητική βελτίωση του ποικιλόμορφου μωσαϊκού που αποκαλούμε πλατεία,  προσφέρουν όμως άφθονο γέλιο στους διερχόμενους πεζούς και πολλά «κολακευτικά» σχόλια για τους εμπνευστές της ανάπλασης!..

Βλέπετε οι εποχές, που με ένα καρότσι τσιμέντο και ένα μυστρί μπορούσες να καλύψεις τη διοικητική ανικανότητα, πέρασαν ανεπιστρεπτί!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *