Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

Πλήθος σχολίων προκαλούν οι αλλεπάλληλες επισκέψεις του κ. Ελισάφ στην Αλβανία, αφού σε διάστημα 20 ημερών επισκέφτηκε τη γειτονική χώρα δύο φορές.

“Τόσες φορές δεν επισκέφτηκε το Κάστρο σε όλη τη θητεία του” σχολίασε με κακεντρέχεια δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης που δίνει τη δική του ερμηνεία για την αιτία των συχνών επισκέψεων στην Αλβανία και ιδιαίτερα σε περιοχές, όπου ζει η Ελληνική μειονότητα.

Και σε ερώτησή μας, τι εννοεί, ο πολύπειρος δημοτικός σύμβουλος εξήγησε ότι ο κ. Ελισάφ χρωστά την εκλογή του στους ψηφοφόρους που ήλθαν συντεταγμένα από την Βόρειο Ήπειρο με δεκάδες λεωφορεία και τον ψήφισαν στις εκλογές.

Τότε οργανωτής της καθόδου των Βορειοηπειρωτών στα Γιάννενα ήταν ο κ. Καχριμάνης, ο οποίος δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος του χρόνου.

Έτσι ο δήμαρχος πήρε το δισάκι του στον ώμο και ανεβοκατεβαίνει στην Αλβανία προκειμένου να αποκαταστατήσει τις επαφές με το Ελληνικό στοιχείο, μιας και η αντιδήμαρχος κ. Τύρου- Ούζα που ήταν η άλλη διοργανώτρια των Βορειοηπειρωτών δεν δείχνει καμιά διάθεση να το επαναλάβει, αφού είναι απογοητευμένη από τον δήμαρχο.

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, είπε ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, κλείνοντας το μάτι του…

Ρίτα Πουλακίδα

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *