Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Να ακυρωθούν οι εξετάσεις PISA

Το “Δίκτυο Ανυπότακτων Γονιών” Ιωαννίνων με ανακοίνωσή του καλεί τους γονείς των Ιωαννίνων σε διαμαρτυρία- παρέμβαση  στο 4ο γυμνάσιο στις 8πμ της Τετάρτης 18/5/22, προκειμένου να συμβάλουν στην ακύρωση των εξετάσεων PISA.
“Οι εξετάσεις PISA σε 300 δημοτικά και 300 Γυμνάσια αποτελούν την αφετηρία μιας επιχείρησης καθολικής εφαρμογής του μορφωτικού αποκλεισμού στην εκπαίδευση.
Θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα όλων των μαθητών/τριών μας στην ολόπλευρη μόρφωση, το σχολείο της κριτικής σκέψης, ενάντια στην εξόντωση των μαθητών μας, ενάντια στους ταξικούς φραγμούς και την κατηγοριοποίηση των σχολείων, ενάντια στην μείωση των δαπανών και την αντικατάστασή τους με χορηγίες” αναφέρεται στην ανακοίνωση με την οποία καλούνται οι γονείς “να σταθούν στο πλευρό των εκπαιδευτικών, μπλοκάροντας τις «εθνικές διαγνωστικές εξετάσεις» και να αρνηθούν τη συμμετοχή των παιδιών μας σε αυτές, ακυρώνοντας στην πράξη τις χουντικές πρακτικές της κυβέρνησης”.
Με την ανακοίνωση καταδικάζεται παράλληλα η στάση της Υπουργού Παιδείας να καταφύγει για άλλη μια φορά καταφεύγει στα δικαστήρια για να βγάλει παράνομη την απεργία και τις στάσεις εργασίας που έχουν εξαγγείλει ΟΛΜΕ-ΔΟΕ-ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ για τις Ελληνικές εξετάσεις «τύπου PISA» την Τετάρτη 18 / 5, χαρακτηρίζοντες τις πρακτικές αυτές ως χουντικές που ευδοκιμούσαν στα χρόνια της επταετίας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *