Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μένανδρος Φου και trash ΝουΔου

 


Τα δελτία περί covid 19 πρέπει να αποφεύγονται προ της κατακλίσεως, γιατί συνδέονται με διαταραχές ύπνου! Η υπόμνηση ότι οι τύχες της πανδημίας βρίσκονται κάπου ανάμεσα στον Άδωνη και στον βοηθό αυτού, τον καλοκάγαθο Θανασάκη, με είχε κάπως ταράξει. Ωστόσο λόγω βραδινής υπερσίτισης βρέθηκα σύντομα «στας αγκάλας του Μορφέως».

Όσο κι αν ανήκω στους ατρόμητους της πανδημίας, φαίνεται ότι αυτή η ενόραση με τον Μπουμπούκο και τον υπομπουμπούκο υπήρξε ύπουλο χτύπημα. Είδα στον ύπνο μου ότι ο Άδωνις ο “να μη σώσουν” ανέβηκε στο τραπέζι της Επιτροπής και χοροπηδούσε με τα υπερτιμολογημένα PCR ανά χείρας. Ωρυόταν προς τον άρχοντα οφφικιάλο Σωτήριο απαιτώντας την μετονομασία του Ι.Ν του Αη Σώστη σε Αη ΜΗ Σώστη, προς τιμήν του. Ο μειλίχιος Τσιόδρας ενέδωσε και εγώ ξύπνησα κάθιδρος…

Κατάλαβα ότι ευθυνόταν η κωλοσυσκευή που παρέμενε αναμμένη και κοβιντολογούσα. Επαινούσε ήδη την μικροβιολόγο Νίκη που φρόντισε κι άνοιξε τα σχολεία στην κορύφωση της διασποράς έτσι ώστε εξαιτίας της να μην πέσει άλλο ηomicron εδώ και τρεις μέρες τώρα. Η τρελή του Σαγιό την αναζωπύρωσε όσο καλύτερα μπορούσε. Εύγε, λοιπόν, στην Νίκη Κεραμικού την αιώνια πρωταθλήτρια της Γ’ εθνικής.Της έκλεισα τον ήχο και την άφησα να κοκορεύεται μουγκά!

Με πήρε εκ νέου ο Μορφέας και είδα πως ήμουν πάλι μαθητής στο Κολλέγιο. Με υποδεχόταν στην πύλη, από όπου έβγαινε κάποτε χαμογελαστή η Βουγιουκλάκη στο κάμπριο του ΄50, ένα πλήθος από γνωστές φιγούρες: Ήταν η υπουργός Μενδώνη ντυμένη ως Παναγία των Πατησίων και πίσω της, ως Κουασιμόδος, ακολουθούσε ένας «άριστος ηθοποιός» που άπλωνε το χέρι του να με χαϊδέψει. Λίγο παραπέρα ο καθηγητής Μπάμπης Νιώτης κι έναςάλλος καθηγητήςτης ΑΣΟΕΕ συνομιλούσαν με διάφορους χορηγούς -κροίσους, όλοι τους με τα καλύτερα των αισθημάτων για την νεολαία. Ξύπνησα με αίσθημα επικείμενου θανάτου.

Ήπια νερό και συνήλθα κάπως. Βεβαιώθηκα ότι δεν είχα πάθει έμφραγμα, χασμουρήθηκα και αναζήτησα πάλι τον Μορφέα.

Αυτή την φορά είδα πως γέρασα και έψαχνα ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό, της κυρα-Κοτανίδου. Είχα ντυθεί επίσκοπος Απόκαυκος αλλά ματαίως διότι το αντιλήφθηκε ότι είμαι αιρετικός και έτσι με διασωλήνωσε έξω από ένα καμπινέ.

Την έκλεισα την ρημάδα και ξανάπεσα. Αυτός ο αρχαιοπρεπής Μορφέας μου την είχε πια σπάσει για τα καλά. Δεν έφταιγε τόσο ο Πίπης, που έγινε Άδωνις, όσο ο Μένανδρος που έγινε Μένιος κι ο Γεραπετρίτης που έγινε Ιεραπύτνης. Μεταμφιεσμένος σε επίσκοπος Ιεραπύτνης και Σητείας ο πολιτικώς περιζήτητος καθηγητής που παρ’ ολίγον απέφυγε μια θητεία στο Μαξίμου κι επί ΣΥΡΙΖΑ ως Παμπουκο-βοηθός, προτίμησε τελικώς την Νέα Σημιτοποταμία. Ο εθνικός Μένανδρος (Μένιος Φουρθιώτης) αφού εξέθεσε τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, εξέθεσε τώρα και τον επίσκοπο Ιεραπύτνης. Αυτός ο γλυκασμός με «το χαμογελαστό κι αγαπητό πρόσωπο» ουδόλως συνάδει με το αυστηρό ύφος του καθηγητή-υπουργού. Ιδιαιτέρως όταν απευθύνεται σε έναν πασίγνωστο Μένιο της πιάτσας κι όχι σε όποιον-όποιον … Μένανδρο.

Έβαλα καφέ και παραιτήθηκα των περαιτέρω προσπαθειών με τας αγκάλας του Μορφέα. Την άλλη ημέρα αξημέρωτα έσπευσα στην θειά Γεσθημανή που ξέρει από όνειρα και πανδημίες (είναι φαν του καθ. Αυγουλομάτη του ταβερνομάχου, λόγω ποντιακού χιούμορ).

Της έθεσα λοιπόν το θέμα του Μορφέως και μου απάντησε η Ποντία μ’ ένα θρησκευτικής αρχής ανέκδοτο, μιας κι ομιλούσε σε άνθρωπο της Εκκλησίας όπως εξάλλου κι όλοι οι ανωτέρω:

Ο λογιότατος γυμνασιάρχης άλλης επαρχιακής πόλεως επισκέφθηκε κάπως αργά τον οίκο του θρησκευτικού ηγέτη της περιοχής. Τον υποδέχθηκε ο μετρίας ευφυίας υπηρέτης και του ανακοίνωσε ότι ο ηγέτης έχει ήδη πλαγιάσει. Ο γυμνασιάρχης απογοητευμένος αναφώνησε:

– Ω, βρίσκεται ήδη στας αγκάλας του Μορφέως

για να εισπράξει την απάντηση του υπηρέτη:

– Δεν ξέρω πως τον λένε, πάντως ναύτης είναι!

Τοξότης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 840

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *