Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Όταν οι καμπάνες της αποτυχίας προκαλούν νευρικό κλονισμό



Μπορεί να μην έχει  αντιμετωπίσει δύσκολες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, όταν συνεντευξιάζεται στα τοπικά κανάλια ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ αλλά αυτό τον καιρό είναι διάχυτος ο εκνευρισμός του, η αμηχανία του και η γλώσσα του σώματος φανερώνει τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει.
Δεν πέρασαν παρά εννέα μήνες από την ημέρα, που ανέλαβε τα ηνία του δήμου και όλα πηγαίνουν κατά διαβόλου.
Εθισμένος στον μικρόκοσμο της Πανεπιστημιακής κλινικής του, όπου σε συνθήκες φεουδαρχίας όλοι του κάθονταν προσοχή και αλίμονο σε όποιον δεν συμπαθούσε, έχει την απαίτηση να γίνεται το ίδιο και από την Αντιπολίτευση.
Δεν έχει δικαίωμα στην κριτική κανένας, γιατί έτσι αντιστρατεύεται τα συμφέροντα της πόλης και αν το κάνει, έχει ιδιοτελή κίνητρα! Μόνο τα δικά του κίνητρα είναι ανιδιοτελή και ευγενικά  και αν ακόμη δεν κατάφερε ούτε τις διαγραμμίσεις των οδών να αποκαταστήσει δεν φταίει αυτός και οι συνεργάτες του αλλά ο Μπέγκας, η Καλογιάννη και η ιδεοληψία της Αριστεράς.
Μια ανίερη συμμαχία που με  διαφορετικές πολιτικές πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες ενώνεται στον κοινό σκοπό που είναι η υπονόμευσή του.
Πίσω από κάθε κριτική βλέπει  συνωμοσίες και τα νεύρα του είναι τεντωμένα.
Μόνο ο δικός του συνασπισμός στηρίζεται σε κοινές αρχές, κοινές αξίες και ιδεολογική ταύτιση.
Και δεν φτάνει αυτό αλλά σήμερα μαθαίνουμε ότι δεν είναι ιδεοληπτικός σαν την Αριστερά, οι παράγοντες της οποίας του έδωσαν τις απαραίτητες εκείνες ψήφους, για να περάσει στο δεύτερο γύρο και οι οποίοι σιωπούν εκκωφαντικά στα διάφορα ηθικά unfair, στα οποία υποπίπτουν οι συνεργάτες του.
Ακολουθώντας το δόγμα του πατρός Μητσοτάκη που θεωρούσε ότι οι Έλληνες ξεχνούν γρήγορα, νομίζει ότι οι πάντες ξέχασαν τι έκανε, όταν ήταν στην Αντιπολίτευση σε ζητήματα σαν το Ξενία, την Κενάν Μεσαρέ κλπ, όταν πρωτοστατούσε εναντίον κάθε πρωτοβουλίας στοιχειώδους εκσυγχρονισμού των δομών της πόλης.
Μπορεί ο κ Γκόντας να το ξεχνά- αλήθεια ξεμπέρδεψε με τις δικαστικές περιπέτειες στις οποίες τον είχαν σύρει Φίλιος και Μελανίδης;-  και μαζί με τον Φίλιο, τον Μελανίδη και λοιπούς άσπονδους φίλους να αποτελούν τώρα μια αγαπημένη παρέα, παρά τα όσα έλεγε και έκανε ο ένας εναντίον του άλλου, παίζοντας σαν κακομαθημένα παιδιά σε βάρος της πόλης αλλά να που τα θυμούνται μερικοί.
Βλέπετε, ότι οι ομάδες συμφερόντων που κηδεμονεύουν την πόλη εύκολα ξεχνούν και εκεί που ήταν άσπονδοι εχθροί, γίνονται αίφνης αγαπημένοι φίλοι! Δεν είναι εμμονικοί σαν κάποιους άλλους!
Και  όλα αυτά για το καλό των Γιαννιωτών! 

 Το σήμαντρο του …Αστερινού 

 

Και ενώ στην προσωπική σελίδα του Δημάρχου του γράφει ο άλλος, πώς θέλεις, κ. Δήμαρχε, να γίνουν τα Γιάννενα  πρωτεύουσα των Δυτικών Βαλκανίων, αφού σε ένα σχεδόν χρόνο ούτε τις διαγραμμίσεις των οδών δεν κατάφερες να κάνεις, έρχεται  ο Δήμαρχος στην τηλεόραση και κάνοντας ρελάνς σου απάντα, ότι  κατάφερε να πλύνει τους κάδους την περίοδο της πανδημίας.
Μόνο αυτός και κανένας άλλος! Πράγματι αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε του δημάρχου, γιατί αυτό το κατόρθωμα είναι  ανεπανάληπτο. 
Γιατί δεν ξέρεις, τι σημαίνει πλύσιμο των κάδων! Πραγματική κοσμογονία.
Όπως κοσμογονία είναι αυτό που  υποσχέθηκε ο δήμαρχος στη χθεσινοβραδινή συνέντευξή του ότι θα δούμε στον τομέα της καθαριότητας, τώρα που οι ιδιώτες θα αναλάβουν σε ορισμένα διαμερίσματα την αποκομιδή των σκουπιδιών.
Μάλιστα ο διαγωνισμός  θα είναι διαφανής, χωρίς ίχνος υποψίας.
Διαβάζοντας όμως το άρθρο του έμπειρου στα της αυτοδιοίκησης, κ. Αστερινού Μάνθου, που δημοσιεύτηκε χθες ( πατήστε ΕΔΩ) για τις προδιαγραφές που πρέπει  να έχουν τα οχήματα των συμμετεχόντων, ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε και ρώτησα, αν υπάρχουν πολλοί που έχουν τέτοια οχήματα και οι απαντήσεις που έλαβα ήταν ποικίλες.
Όμως ένας που ξέρει τι συμβαίνει στην πιάτσα των ιδιωτών που ασχολούνται με την καθαριότητα, απαντώντας μου εξέφρασε πολλές υποψίες ότι τέτοιες προδιαγραφές οχημάτων δεν βρίσκεις εύκολα και ότι μάλλον ο διαγωνισμός είναι φωτογραφικός.
Αλλά επειδή είμαστε καχύποπτοι σε τέτοιες απαντήσεις, γιατί οι καιροί είναι πονηροί, θα δούμε την εξέλιξη του διαγωνισμού για να διαπιστώσουμε, αν έχουν βάση οι υποψίες.

 Καμπάνες Ελληνοτουρκικής σύρραξης


Με την έναρξη της στήλης των κωδωνοκρουσιών, γράφαμε την περασμένη Δευτέρα ότι στο Υπουργείο Τουρισμού υπουργός, υφυπουργός και ΓΓ έχει ο καθένας μια δική του καμπάνα και τη κτυπά κατά το δοκούν και θα έχουμε ντράβαλα και πριν ο …κωδωνοκρούστης φωνήσαι τρις, να το και το πρώτο σοβαρό επεισόδιο.
Το μεγάλο τζιμάνι του τουρισμού, ο Θεοχάρης Χάρης που έχει μέγα χάρισμα κατάφερε να κάνει άνω κάτω τις σχέσεις μας με την Ιταλία, αφού αντί να χαρακτηρίσει επικίνδυνα κάποια αεροδρόμια αυτός έβαλε στο μαυροπίνακα ολόκληρες χώρες και τη γειτονική μας Ιταλία και οι φρατέλλοι ξεσηκώθηκαν.
Αλλά με την Ιταλία τα πράγματα θα διορθωθούν με αμοιβαίες εξηγήσεις.
Εκεί όμως που υπάρχει μέγας κίνδυνος είναι τα Ελληνοτουρκικά, όπου κτυπούν οι καμπάνες της κολάσεως με την πρόθεση των Τούρκων να κάνουν έρευνες στην ΑΟΖ της Ελλάδος ανάμεσα σε Καστελόριζο και Κρήτη.
Και αν το κάνουν αυτό καμιά δικαιολογία δεν θα υπάρξει για να μην αντιδράσουμε αποφασιστικά. Γιατί η Κύπρος μπορεί να κείται μακράν, όταν οι Τούρκοι παραβίασαν την Κυπριακή ΑΟΖ χωρίς καμιά Ελληνική αντίδραση όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με την Κρήτη.
Το “βυθίσατε το Χόρα” που είπε ο Αντρέας Παπανδρέου απευθυνόμενος στον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, μάλλον κατόπιν συνεννοήσεως, σε μια αντίστοιχη κρίση του 1976, όταν οι Τούρκοι παραβίασαν την ελληνική υφαλοκρηπίδα πλέοντας βορειοανατολικά της Λέσβου έμεινε στην ιστορία και αποτελεί δείγμα αποφασιστικότητας για την προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Κάτι που πρέπει να επαναληφθεί και μάλιστα στην πράξη, αν οι Τούρκοι αρχίσουν, όπως διακηρύσσουν, έρευνες στο συγκεκριμένο Ελληνικό χώρο.

Απόκαυκος, ο κωδωνοκρούστης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *