Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Άφεριμ, κύριε Ελισάφ!

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

Τελικά η δημοτική αρχή απάντησε και στα δυο μεγάλα ζητήματα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες, δηλαδή, τις σχέσεις αντιδημάρχου Αρλέτου με  τεχνική εταιρεία και την απευθείας ανάθεση της προέδρου  της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών κυρίας Ζαράχη για την αγορά απολυμαντικού υλικού στο φαρμακείο του συζύγου της.

Συμπέρασμα, ούτε γάτα ούτε ζημιά!

 

 Όλα είναι καλώς καμωμένα, νόμιμα και ηθικά για τον κύριο Ελισάφ.

Μια χαρά, δηλαδή, έπραξε η κ. Ζαράχη, που επέλεξε μεταξύ τριών προσφορών την καλύτερη, που ήταν του συζύγου της! Έτσι γίνονται οι δουλειές.
Έπαινος της ταιριάζει και όχι ψόγος και αυτοί που ανέδειξαν το θέμα είναι χυδαίοι συκοφάντες.

Όταν δεν έχεις σύζυγο στην σχολική επιτροπή

Αλλά, να, όμως που υπάρχουν και κάποια ερωτήματα από τους χυδαίους και λασπολόγους προς τον εντιμότατο αναμορφωτή των ηθών, δήμαρχο Ελισάφ.
– Άραγε, πώς γνώριζε το φαρμακείο Ζαράχη για τις απευθείας αναθέσεις και κατέθεσε προσφορά, κάτι που δεν γνώριζαν τα άλλα φαρμακεία της πόλης, γιατί όπου ρωτήσαμε δήλωσαν άγνοια για το θέμα!
– Μήπως, αν γνώριζαν, θα έκαναν καλύτερες προσφορές;
-Είναι νόμιμο και ηθικό η κυρία Ζαράχη να απευθύνεται στο φαρμακείο της οικογένειάς της,ζητώντας προσφορά και να αγνοεί δεκάδες ανάλογες επιχειρήσεις στην πόλη μας και αυτό να το θεωρεί νόμιμο και ηθικό και ο κύριος Ελισάφ να απαντά ότι είναι καλώς καμωμένο;
Καταπληκτική η αντίληψη περί νομιμότητας και ηθικής και αυτό ας το κρίνουν οι συμπολίτες μας αλλά και οι συνάδελφοι φαρμακοποιοί του πατρός και υιού Ζαράχη, που έμειναν εκτός νυμφώνος, αφού δεν είχαν σύζυγο στην Σχολική Επιτροπή.

Όσον αφορά τον κ Αρλέτο, που μεταβίβασε τις μετοχές της εταιρείας του, που εκτελούσε δημοτικά έργα, στη …σύζυγό του και δεν τρέχει τίποτε μετά από αυτό, αφού το θεωρεί φυσικό ο κ.Ελισάφ, οφείλουμε να ζητήσουμε μια τεράστια συγνώμη από τους θιγέντες και να προσαρμοστούμε τάχιστα στον κώδικα ηθικής των νέων αρχόντων για να μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε τα μηνύματα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και να μην είμαστε οπισθοδρομικοί.



Στο μεταξύ η Ενότητα Πολιτών, που ο επικεφαλής της κ. Μπέγκας δέχτηκε προσωπικά τα πυρά της Δημοτικής Αρχής για το ζήτημα Αρλέτου με ανακοίνωσή της  επισημαίνει:
” Η επιλογή της Δημοτικής Αρχής να μετατρέψει την πίεση που δέχτηκε από δημοσιεύματα τα οποία την αφήνουν εκτεθειμένη ηθικά απέναντι στην τοπική κοινωνία, σε προσωπική επίθεση εναντίον του επικεφαλής της παράταξή μας, αποδεικνύουν τον πανικό στον οποίο βρίσκεται.
Εμείς δεν θα την ακολουθήσουμε στο δρόμο που έχει επιλέξει να πορευτεί.
Τονίζουμε μόνο ότι δυστυχώς, η Νέα Εποχή και τα νέα ήθη που έφερε τόσο σύντομα στον πολιτικό βίο του τόπου καταδεικνύουν ότι η Δημοτική Αρχή δεν έχει ή κάνει πως δεν έχει καταλάβει ότι το νόμιμο, το ηθικό και το δεοντολογικό είναι έννοιες ανεξάρτητες.”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *