Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και άλλο επίτευγμα της Δημοτικής Αρχής: Πρόεδρος δημοτικής επιτροπής επιλέγει την οικογενειακή της επιχείρηση για προμήθεια υλικού

Στέφανος Καραμούτσιος

Μπορεί η Πρόεδρος μια επιτροπής του Δήμου να αποφασίζει δια αναθέσεως  την αγορά υλικών από την επιχείρηση του συζύγου και του γιου της;

Δεν είμαστε νομικοί για να γνωρίζουμε, αν αυτό είναι θεμιτό, όταν στο έγγραφο γίνεται μάλιστα αναφορά σε προσφορές που προηγήθηκαν.

Αλλά προδήλως είναι τεράστιο ηθικό ζήτημα, όταν η πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών κ. Ζαράχη αποφασίζει την αγορά απολυμαντικού υλικού για τις ανάγκες των σχολείων της αρμοδιότητάς της από την επιχείρηση του συζύγου και του γιου της αντί του ποσού των 4180 ευρώ με ΦΠΑ.


Η κ. Ζαράχη υπήρξε εκπαιδευτικός και μάλιστα διετέλεσε και Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου, άρα έχει μεγάλη εμπειρία και υψηλή αίσθηση του τι σημαίνει πρωτίστως ηθικό.
Ακόμη και αν δεν υπήρχε άλλο φαρμακείο ή όποια άλλη επιχείρηση στα Γιάννενα  με απολυμαντικό υλικό  και υπήρχε μόνο αυτό της οικογένειάς της για λόγους αξιοπρέπειας και μόνο αλλά και της έξωθεν καλής μαρτυρίας που είναι το μέγα ζήτημα της εποχής μας, θα έπρεπε να αποτρέψει αυτή τη συμμετοχή και ανάθεση και να αποτανθεί αλλού.
Πόσο μάλλον που φαρμακεία και επιχειρήσεις με απολυμαντικό υλικό υπάρχουν δεκάδες για να μην πούμε εκατοντάδες στα Γιάννενα.


Τα 4180 ευρώ είναι ευτελές ποσό για να διακυβεύσεις την προσωπική σου αξιοπρέπεια αλλά και να εκθέσεις την υπηρεσία σου  και γιατί όχι τα μέλη της οικογένειάς σου.


Για ευνόητους λόγους ο μόνος δρόμος για να θεραπεία αυτής της ανάρμοστης ηθικά πράξης πρέπει να είναι η απαλλαγή της κ.Ζαράχη από τα καθήκοντά της, μήπως και σωθεί κάτι από όσα υποσχέθηκε ο Δήμαρχος για την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που ανατέλλει στην πόλη μας…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *