Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τολμήστε, κύριε Μπαρτζιώκα, πριν να είναι αργά!

Του Στέφανου Καραμούτσιου

Σε απόγνωση βρίσκονται οι επιχειρηματίες εστίασης στο δήμο Ιωαννιτών με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν να είναι πολλά και το μέλλον των επιχειρήσεων τους να προδιαγράφεται ζοφερό.

Βέβαια υπάρχουν ζητήματα που έχουν σχέση με τις αποφάσεις του Κεντρικού κράτους αλλά και άλλα που έχουν σχέση με το πώς αντιμετωπίζονται από την τοπική κυβέρνηση, που δεν είναι άλλη από το δήμο στα όρια του οποίου δραστηριοποιούνται αυτές οι επιχειρήσεις.

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι η δημοτική Αρχή, έχοντας άμεση γνώση της κατάστασης, θα ερχόταν αρωγός στον αγώνα επιβίωσης των επόμενων μηνών -όπου θα κριθεί κυριολεκτικά το μέλλον αυτών των επιχειρήσεων – και με αποφασιστικότητα θα τους πρόσφερε ανάσα ζωής, που οι επιχειρήσεις θα  ανταπέδιδαν αργότερα με τα δημοτικά τέλη που πληρώνουν και ενισχύουν το δημοτικό προϋπολογισμό, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στις προθέσεις του δήμου.

Σε ένα δήμο που οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτε το δυσκίνητο και δαιδαλώδες κεντρικό κράτος.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι σε ώτα μη ακουόντων έπεσε το αίτημα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων που με επιστολή του στο Δήμο Ιωαννιτών ζήτησε μείωση της τιμής του κυβικού του νερού για τις επιχειρήσεις κυρίως της εστίασης.

Ακόμη ηχούν στα αυτιά μας οι διακηρύξεις της παράταξης ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ του κ. Μπαρτζιώκα, σημερινού προέδρου της ΔΕΥΑΙ “ότι έχουμε το ακριβότερο νερό”, που το είχε κάνει μάλιστα και σημαία της προεκλογικής του εκστρατείας.

Και όμως τώρα που διοικεί τη ΔΕΥΑΙ και θα περίμενε κανείς να δείξει γενναιότητα, πνίγηκε κυριολεκτικά στα νερά του κυβικού.

Δεν είναι δυνατόν η ΔΕΥΑΙ να πετάει “τυράκι” στην εστίαση τη μείωση των τελών ύδρευσης, 16€ το μήνα και να τους ρουφάει το αίμα με την τιμή του κυβικού, που φτάνει πάνω από τα 30κυβικα στα 1,74€!!!

Λόγω των έκτακτων αναγκών και για συγκεκριμένο διάστημα μέχρι το τέλος του χρόνου, η αποκεντρωμενη διοίκηση, αν αποφασίσει η ΔΕΥΑΙ τη μείωση της τιμής του κυβικού, είναι βέβαιο ότι δεν θα ακυρώσει την απόφαση της και δεν θα ζητήσει ειδική μελέτη.

Ας πάρει την πρωτοβουλία ο καθηγητής του καιρού και ας δώσει τη λύση, γιατί δεν μπορεί το νερό να κοστίζει περισσότερο από τον καφέ και το φαγητό που σερβίρουν οι επαγγελματίες.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 833

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *