Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κανένας δεν έχει πολιτική ευθύνη;

Αφού η υπόθεση με το …χαμένο εκατομμύριο κατήντησε ανέκδοτο τελικά φάνηκε φως στο Δημαρχείο! Έτσι όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος σε έκτακτη συνέντευξη την υπεξαίρεση 1.039.000 ευρώ, από τα ταμεία του δήμου Ιωαννιτών διαπίστωσε τελικά ο εσωτερικός έλεγχος που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Ο δήμαρχος, Φίλιππας Φίλιος, θα παραδώσει τη Δευτέρα στον εισαγγελέα τον σχετικό φάκελο, καταθέτοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Πέρα όμως από τη δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι μέχρι στιγμής κανένας δεν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και δεν είχε το φιλότιμο να υποβάλει την παραίτησή του. Έτσι για τα μάτια του κόσμου…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Φαίνεται δεν είναι και τόσο ακατόρθωτο υπάλληλος να παίζει στον τζόγο τεράστια ποσά, τα χρήματα των δημοτών, χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτός!
    Όσο για τον δήμαρχο παραπονείται που το έμαθε … τελευταίος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *