Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στο εδώλιο η πασοκική νομενκλατούρα

Μπορεί σήμερα να έκατσε στο σκαμνί ο Άκης, κάποιοι συγγενείς και μερικοί συνεργάτες του αλλά στην πραγματικότητα μαζί του δικάζεται ολόκληρη η Πασοκική νομενκλατούρα.Γιατί μαζί με τον Άκη δικάζεται  το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ.Τριάντα χρόνια απόλυτης πασοκικής εξουσίας καλυμμένης με το μανδύα μιας δήθεν κοινοβουλευτικής δημοκρατίας που στην πραγματικότητα ήταν η επιβολή μιας αδίστακτης κομματικής ολιγαρχίας σοβιετικού τύπου επί των μελών του κόμματος, ο εκμαυλισμός τους και ύστερα η επιβολή τους επί μιας υπνωτισμένης και αντίστοιχα εκμαυλισμένης κοινωνίας. Γιατί από το τελευταίο χωριό μέχρι τα ύπατα δώματα της εξουσίας είχε στηθεί ένα συνεχές πάρτυ διαφθοράς και ασυδοσίας που τηρουμένων των αναλογιών συμμετείχε ένα πολύ μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας.
Σήμερα δικάζονται  όλοι αυτοί που εσύλησαν επί των ιερών μιας κοινωνίας και ανήγαγαν σε μέγιστο προτέρημα τη μίζα, το ρουσφέτι, τον νεοπλουτισμό, τη διαφθορά και που είχε σαν αποτέλεσμα να μεταβληθούν σε αξιοσέβαστα και προς μίμηση, μέλη της κοινωνίας που δεν ήταν τόποτε άλλο από κοινοί απατεώνες περιβεβλημένοι με τον μανδύα του Πασοκικού και όχι μόνο στελέχους.
Και είναι κρίμα που με τα τερτίπια ενός φαύλου και διάτρητου συστήματος εξουσίας όλοι αυτοί παραπέμπονται μόνο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Οι άνθρωποι που ξέπλυναν τα όνειρα και τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπιστούν…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *