Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τι δώρο θα κάνει στη Μισέλ Ασημακοπούλου ο νονός της, ο Κωνσταντίνος

Με ανυπομονησία περιμένει κάθε Πασχαλιά η μικρή μας Μισέλ, τι δώρο θα τις κάνει ο νονός της εκτός από τη συνηθισμένη Πασχαλιάτικη λαμπάδα. Και όταν το παίρνει πηδά από τη χαρά της, γιατί ο νονός της σαν να ξέρει, τι περιμένει, την ικανοποιεί και με το παραπάνω Όμως φέτος η ανυπομονησία έχει φτάσει στο κόκκινο, μιας και το κορίτσι μας πήρε προαγωγή και έγινε ολόκληρη εκπρόσωπος τύπου του Σαμαρά.
Και ήταν το αινιγματικό ύφος του Μεγαλειοτάτου, όταν την πήρε για να την συγχαρεί που έκανε την αγωνία της πιο έντονη! “Άραγε φέτος τι δώρο θα μου στείλει;” έλεγε με την αμερικάνικη προφορά της στην χυμώδη κυρία που την συνόδευε σε γνωστό ρεστωράν του Κολωνακίου.
Εμείς όμως για να μην έχει αγωνία και για ενημέρωση των θαυμαστών της-σε παγκόσμια αποκλειστικότητα- αποκαλύπτουμε το δώρο του Κοκκού, αφού η δαιμόνια ρεπόρτερ μας Ρίτα Πουλακίδα παρακολουθούσε τον τελευταίο καιρό κατά βήμα τον νονό της και τον συνέλαβε να μπαίνει σε ένα μαγαζί στην οδό Βουκουρεστίου, όπου  πουλάνε φυλαχτά για το ξεμάτιασμα και αφού αγόρασε το εικονιζόμενο ανεκτίμητης αξίας φυλαχτό είπε στην Άννα Μαρία, που τον κοίταζε παράξενα: “Αυτό για να μη μας ματιάξει η Ζωή το κορίτσι μας και πάθει κανένα κακό από το κακό της το μάτι! Γιατί κατά τα άλλα η Άννα Μισέλ την έχει τη Ζωή και την κάθε Ζωή για “πρωϊνό’ στο Μέγκα”
Η μικρή Λουλού

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *