Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία Σαμαρά!

ΟΗΕ: «Φάτε... έντομα για να λύσουμε το πρόβλημα του υποσιτισμού»
Μια τέτοια εικόνα θα βλέπουμε λίαν προσεχώς και στις δικές μας λαϊκές αγορές

“Σπάμε ταμπού αιώνων” διακήρυξε από το βήμα του ΣΕΒ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με το αινιγματικό ύφος και το μυαλό όλων πήγε στις αλλεπάλληλες επιστρατεύσεις ομάδων εργαζομένων, που είναι πια μόνιμο στοιχείο της κυβερνητικής πολιτικής και επιδοκιμάζεται αναφανδόν από τον Ελληνικό λαό, που επιτέλους κατάλαβε ότι για τα προβλήματά του φταίει ο γείτονας ή ο εργαζόμενος σε τομέα διαφορετικό από τον δικό του.
Και όμως έπεσαν έξω όσοι παρακολουθούσαν τον Αντώνη Σαμαρά να παρουσιάζει σε αδρές γραμμές, χωρίς πολλές επεξηγήσεις το πολιτικό του όραμα. Γιατί με το “σπάμε ταμπού” ο πρωθυπουργός είχε άλλο πράγμα στο νου του και όχι τις επιστρατεύσεις, που γι’ αυτόν δεν ήταν παρά ένα παιδικό όνειρο, όταν ονειρεύονταν να γίνει στρατηγός στα διηγήματα της γιαγιάς του και τώρα που τις έκανε, ικανοποιήθηκε, χόρτασε και πάει γι’ άλλα.
Και αυτά τα άλλα ήταν που εννοούσε ο ρηξικέλευθος πρωθυπουργός που έχει εντυπωσιάσει τους πολιτικούς αναλυτές αλλά και τον Πάγκαλο για την εργατικότητά του αλλά και τις πρωτότυπες ιδέες του ή την αποφασιστικότητά του να εφαρμόζει πρωτότυπες ιδέες άλλων.
Και εδώ ακριβώς βρίσκεται η διαφορά του Σαμαρά από τους προκατόχους του και ιδιαίτερα από τον Κωστάκη που διαδέχτηκε στην ΝΔ. Γιατί ενώ ο Ραφηναρέας ονειρεύονταν να τρώνε όλοι οι Έλληνες μπιφτέκια, κοντοσούβλια και παϊδάκια, ο Καλαματιανός που ενημερώνεται συνεχώς στα νέα δεδομένα της διατροφολογίας και δεν είναι τεμπέλης σαν τον Κωστάκη, που δεν διάβαζε ούτε πρωινή εφημερίδα, πληροφορήθηκε την πρόταση του ΟΗΕ που αναδημοσίευσαν τα φιλοσαμαρικά ΝΕΑ ότι είναι πια καιρός στις χώρες της Δύσης, που όπως στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν πρόβλημα υποσιτισμού, να αρχίσουν να τρώνε έντομα, κάμπιες, σφήκες, αράχνες κλπ, που είναι τροφές πλούσιες  σε πρωτεΐνες και ούτε κοστίζει η παραγωγή τους αλλά και είναι εύκολο να βρεθούν.
Και αμέσως στο προοδευτικό του μυαλό συνέλαβε τη λύση του Ελληνικού προβλήματος, αφού θα μάθει στους Έλληνες να τρώνε έντομα αλλά και να τα παράγουν όχι μόνο για εσωτερική κατανάλωση αλλά και εξαγωγές.
Έτσι δεν θα κατευθύνονται οι Έλληνες στους κάδους των σκουπιδιών αλλά θα τρέφονται πιο υγιεινά αλλά και θα αναπτυχθούν νέοι τομείς στην οικονομία με την επιδότηση εκείνων που θα ανατρέφουν κάμπιες, σκουλήκια, μύγες.
Και αν για τους Έλληνες είναι αηδιαστικό όχι μόνο να τρώνε αλλά και να ακούνε για τέτοια είδη διατροφής, εδώ είναι ο Αντώνης που σπάει ταμπού και μετά το ταξίδι στην Κίνα θα αναλάβει μεγάλη καμπάνια διαφώτισης του λαού, εφοδιασμένος και με την εμπειρία των Κινέζων, που από αιώνες έχουν τα έντομα στο διαιτολόγιό τους και είναι όλοι τους στυλάκια
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ
ΥΓ: Για τα σχέδια Σαμαρά είναι πλήρως ενημερωμένος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που είναι ένθερμος οπαδός της σχετικής διατροφής, αφού την έχει δοκιμάσει στα πολλά ταξίδια του σε Κίνα, Άπω Ανατολή αλλά και Αφρική

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *