Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το Ελληνικό “success story”

samkin165

Της ανταποκρίτιας στο Πεκίνο Ρίτας Πουλακίδα


Η Ελλάδα κερδίζει το στοίχημα δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην κινεζική Ακαδημία Επιστημών και κάλεσε τους Κινέζους επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας και να γίνουν μέρος του “ελληνικού success story”.

Ο πρωθυπουργός έδωσε έμφαση ότι στόχος του είναι η οικοδόμηση στρατηγικής σχέσης μακράς πνοής με την Κίνα.
Μάλιστα ως απόδειξη της επιθυμίας των Ελλήνων να ενταχθούν στην επιτυχημένη στρατηγική των Κινέζων  ανέφερε ότι η Ελλάδα έστειλε στο Πεκίνο το δικό της δράκο, τον Παναγιώτη Γιαννάκη για να αναλάβει την Εθνική Κίνας και περιμένει τώρα ως κίνηση αμοιβαιότητας από τους Κινέζους να στείλουν στην Ελλάδα τον Κομφούκιο να αναλάβει την διαπαιδαγώγηση των Ελλήνων, που έχουν ένα μικρό πρόβλημα πειθαρχίας και στόχων, αναφέροντας το παράδειγμα της ΟΛΜΕ που όταν κηρύσσει απεργία, ταυτόχρονα την αναιρεί, αφού γενικώς οι υπήκοοί του στη Σι λα, έχουν το μυαλό του Σίλα (Σεραφείμ) και αυτός ( ο Σαμαράς) θέλει να τους εμφυσήσει μια νέα φιλοσοφία και ένα νέο εθνικό αφήγημα.
Προς τούτο, συνέχισε ο Πρωθυπουργός, είναι έτοιμος να στείλει στο Πεκίνο τον μεγάλο διανοητή Άδω νι, εκφραστή του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος-που τόσο θαυμάζουν οι Κινέζοι φιλόσοφοι- για να διαπαιδαγωγηθεί στα νάματα της Κινεζικής σοφίας και επιστρέφοντας στην Σι λα να επιτύχει την “Έγερση των Ελλήνων”, καταχειροκροτούμενος από την Ακαδημία Επιστημών!
Ακόμη ο πρωθυπουργός προσέθεσε ότι στην Ελλάδα κατάφερε με άοκνες προσπάθειες να χτυπήσει την ιδιοκτησία, μια άλλη μεγάλη αδυναμία των Ελλήνων, που δεν είχαν ενστερνισθεί την πολιτική του Μάο, του οποίου είναι κρυφός θαυμαστής και τώρα με την αφαίρεση της από το κράτος είναι πρόσφορο το έδαφος για τους Κινέζους επιχειρηματίες να έλθουν και να αγοράσουν σπίτια και κτήματα και να δημιουργήσουν μια ελληνική Ταϊβάν, που είναι το όραμά του.
( Η εμπνευσμένη ομιλία του πρωθυπουργού συνεχίζεται και τα υπόλοιπα θα τα μάθετε από την αντικειμενικότατη  Μαρία Σπυράκη)

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *