Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΑΣ- Ατρόμητος 1-1

Ισοπαλία στους Ζωσιμάδες μεταξύ ΠΑΣ και Ατρομήτου σε ένα σκληρό ματς με δύο γκολ, δύο αποβολές και πολλά λάθη. Τα γκολ οι Καραγκούνης στην αρχή του αγώνα και Τσουκαλάς που ήταν ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων, που δεν άξιζαν κάτι καλύτερο μετά την ανόητη ενέργεια του Κεϊτά που προκάλεσε την αποβολή του και άφησε τους Γιαννιώτες με δέκα παίκτες όταν είχαν πια τον έλεγχο του αγώνα. Κακή η διαιτησία του Σπάθα, που σφύριζε υπέρ των φιλοξενουμένων.
Οι συνθέσεις των ομάδων: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος (9′ λ.τ. Ντάσιος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κεϊτά, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης. Ντε Βινσέντι (90′ Νάκος), Γεωργίου (54′ Λίλα), Ίλιτς, Τζημόπουλος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Ουντότζι, Φυτανίδης, Καραγκούνης (60′ Μπρίτο), Νάστο, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (70′ Πίτου Γκαρσία), Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (85′ Κούτσι)

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *