Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Συμμαχία Πολιτών: “Άθλια και βαθιά αντιδημοκρατική η συμπεριφορά του Στ. Καλογιάννη”

Ως “Άθλια και βαθιά αντιδημοκρατική” χαρακτηρίζει η Συμμαχία πολιτών του Δήμου Ζίτσας τη συμπεριφορά του Στ. Καλογιάννη σχετικά με το ζήτημα της χάραξης της Ιονίας οδού, ασκώντας συγχρόνως κριτική στην δημοτική αρχή και στην μείζονα αντιπολίτευση
Ολόκληρη η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Βούζα έχει ως εξής:
“Ως άλλοι μετά Χριστόν προφήτες, ο Δήμαρχος Ζίτσας και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σ. Βλέτσας, εμφανίστηκαν προ ημερών στο Δημοτικό Συμβούλιο για να συνηγορήσουν τελικά στην πρότασή μας, να καταδικαστεί ομόθυμα και με έντονο τρόπο η στάση και συμπεριφορά του αναπλ. υπουργού Στ. Καλογιάννη απέναντι στο κορυφαίο συλλογικό όργανο του Δήμου μας. Δεν επιχαίρουμε για τη μεταστροφή στάσης των δύο επικεφαλής, πλην όμως, επαναλαμβάνουμε ότι, εάν υπήρχε στοιχειώδης προνοητικότητα, θα είχαμε αποφύγει πολλές ανάλογες συμπεριφορές. 

Είναι και αυτό σημαντικό θέμα, όμως δεν είναι το μείζον, που είναι η απαράδεκτη, άθλια και βαθιά αντιδημοκρατική συμπεριφορά του κ. Καλογιάννη.

Το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη χάραξη της Ιόνιας οδού, στο τμήμα που διέρχεται από τη ζωτικής σημασίας και όχι μόνο περιοχή, που έχει οριστεί ως «γη υψηλής παραγωγικότητας» στα όρια του Δήμου μας, είναι εξαιρετικά σοβαρό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα συζητήθηκε εκ νέου, αυτή τη φορά όμως όχι για την πρόταση αλλαγής της χάραξης, αλλά με αφορμή την άρνηση του κ. Καλογιάννη να δεχθεί να συναντήσει τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Είναι μία συμπεριφορά, που παραβιάζει στοιχειώδεις κανόνες πολιτικής δεοντολογίας και ηθικής, η οποία προσβάλλει βάναυσα το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι τους επικεφαλής των παρατάξεων. Προσβάλλει τους δημότες του Δήμου Ζίτσας, στους οποίους απευθύνεται ο κ. Καλογιάννης, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, για να ζητήσει τη στήριξη και ψήφο τους.

Είναι μία συμπεριφορά αλαζονική και ανεύθυνη από τον κ. Καλογιάννη, που κατέχει θέση ευθύνης και αναλαμβάνει αντίστοιχο μερίδιο ευθύνης στις επιπτώσεις που θα έχει η εμμονή του, να θεωρεί εαυτόν υπεράνω όλων και σοφότερο των πάντων”.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *