Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αποκλειστικό: Ο ερωτευμένος Άκης!

Ειδύλλιο και μάλιστα θερμό βρίσκεται εν εξελίξει ανάμεσα στον ωραίο Μπρούμελ του ΠΑΣΟΚ και την καλλονή αστυνομικό, που έχει αναλάβει την ασφάλεια σε όλες τις μετακινήσεις του.
Σύμφωνα δε με αποκλειστικές πληροφορίες της δαιμόνιας ρεπόρτερ Ρίτας Πουλακίδα ο ερωτύλος Άκης έχει χάσει τα μυαλά του από τη γοητεία της μελαχρινής συνοδού του και δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά η καρδιά του εικονιζόμενου κοριτσιού, για το οποίο θα ζητήσει να τον συνοδεύει και στο κελί του. Εάν μάλιστα δεν γίνει δεκτό το αίτημά του είναι αποφασισμένος να καταφύγει σε απεργία πείνας, προκειμένου να αναγκάσει τις δικαστικές αρχές να δουν με ευμένεια το αίτημά του αλλά και για να συγκινήσει το νέο αντικείμενο του πόθου του.
Όσο για τα άλλα αιτήματά του για κλήση του Σημίτη κλπ αυτά όλα είναι προφάσεις εν αμαρτία, μιας και το μυαλό του Άκη βρίσκεται εκατό χρόνια μπροστά από τους άλλους

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *