Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σεισμός στο Ροδοτόπι

SEISMOGRAFOS
Εκ του τοπικού γεωδυναμικού ινστιτούτου Κρανούλας ανακοινώνεται ότι χθες στις 12.45 σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίτερ με επίκεντρο το Ροδοτόπι. Το φαινόμενο δεν εμπνέει καμία ανησυχία και κατά τους ειδικούς οφείλεται στον μηνιαίο εξαερισμό του think tank “Rita”. Άλλωστε και γι’αυτό ο σεισμός ήταν επιφανειακός.
Προβλέπεται επανάληψη του φαινομένου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Μην ξεχνάς ότι παλαιότερα συσκευή ΒΑΝ (Βαρώτσος-Αλεξόπουλος-Νομικός) ήταν εγκατεστημένη κοντά στην Κρανούλα στο στρατόπεδο Περάματος – Φαίνεται θα την μετέτρεψαν σε ΚΡΑΝ
    όσο για τον χτεσινό σεισμό (εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα) και τους μετασεισμούς που ακολούθησαν
    πιο εγκυρα στοιχεία από μαθητή του Παναγιώτη Βαρώτσου
    http://ligapola.blogspot.gr/2013/05/34-r-22-km.html
    όσο για τον σεισμό που δείχνει πίσω από το Μιτσικέλι προς Μηλιωτάδες περίπου είχε μεγαλύτερο εστιακό βάθος κάπου 19 χιλιόμετρα … που φαίνεται ταρακούνησε το εκεί Γυμνάσιο …άστα γίνανε όλοι σεισμολόγοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *