Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ερίζουν στο ΠΑΣΟΚ για το ποιος είναι καλύτερος κηπουρός και ποιος σταβλίτης!

Υψηλού επιπέδου ιδεολογική αντιπαράθεση διεξάγεται στο …παΣΟΚ για το ποιος είναι καλύτερος κηπουρός και ποιος καλύτερος σταβλίτης! Έτσι διαδικτυακά πυρά κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ εκτοξεύτηκαν από τον πρώην γραμματέα  Σωκράτη Ξυνίδη με αφορμή τη συνέντευξη του Χοντροβαγγέλα στο περιοδικό Crash του Τράγκα και τη δήλωσή του περί σφάλματος να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια τον Ραγκούση και τον Παπακωνσταντίνου.
Ο Σωκράτης Ξυνίδης σχολιάζοντας, λοιπόν τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο περιοδικό Crash  έστειλε το δικό του μήνυμα.
“Ευάγγελε δεν μπορείς να είσαι ο αυτοκράτωρ που ονειρεύτηκες” σημείωσε τονίζοντας πως τώρα κατανοεί γιατί είχε γίνει έξαλλος που δήλωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.
“Του χάλασα την ευχαρίστηση να μου πει ότι μου κάνει χάρη που με συμπεριλαμβάνει στα ψηφοδέλτια και να πει κατόπιν της συντριβής του ότι έκανε και λάθος και έπρεπε να με αφήσει απέξω”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε αυτή του την ανάρτηση απάντησε μέσω Facebook η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, αποκαλώντας τον Σωκράτη Ξυνίδη “κηπουρό.
“Δεν ξέρω ποιός ονειρεύεται να γίνει αυτοκράτορας, ξέρω όμως κάτι άλλους που δεν μπορουν να είναι οι κηπουροί που ονειρεύτηκαν” έγραψε χαρακτηριστικά το κορίτσι του Χοντροβαγγέλα.
Σε αυτό ανταπάντησε με νέα ανάρτηση στο twitter ο Σωκράτης Ξυνίδης, ξεσπώντας κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ.

“Καλύτερα κηπουρός Παπανδρέου παρά σταβλίτης του σταβλίτη του Σαμαρά” απάντησε ο Ξυνίδης με τον πόλεμο ανάμεσα στις αντιμαχόμενες φατρίες να είναι εκτός ορίων προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *