Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πειράματα για την κλωνοποίηση του ΠΑΣΟΚ

Στη φωτο ο μεγάλος γενετιστής σε μια στιγμή  περισυλλογής γενετικού υλικού από το οποίο προέκυψε το  τοπικό επίτευγμα

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ Ιάπωνες επιστήμονες κλωνοποίησαν για πρώτη φορά ένα ποντίκι από μία μόνο σταγόνα αίματος, την οποία πήραν από την ουρά ενός άλλου ποντικιού-δωρητή. Ο θηλυκός κλώνος είχε μια φυσιολογική ζωή και γέννησε υγιείς απογόνους.

Πληροφορηθείς το επίτευγμα ο κ. Αντιπρόεδρος ανέθεσε -κατά την σημερινή επίσκεψή του στα γραφεία του Πασοκ-  στον μεγάλο γενετιστή Ευάγγελο Αργύρη, που είναι ειδικός στις κλωνοποιήσεις πολιτικών απογόνων, το τιτάνιο έργο να εφαρμοστεί η ανακάλυψη και στο ΠΑΣΟΚ με τη λήψη γενετικού υλικού από την μύτη του Μιχάλη Κασσή με σκοπό την επίλυση του προβλήματος του κινήματος, που αντιμετωπίζει εντονότατο πρόβλημα αναπαραγωγής οπαδών και φίλων. Διεξάγονται συνεχή πειράματα…
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *