Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οργή στη βάση του ΠΑΣΟΚ

Αγαπητέ Απόκαυκε!
Οργή επικρατεί στη βάση του ΠΑΣΟΚ ( καλύτερα σε όσους απόμειναν) και γκρίνια στα “στελέχη” για τη χλιαρή αντιμετώπιση των δηλώσεων Βορίδη και Πολύδωρα.
Χαρακτηριστικό της βαρύτητας που έδωσαν στο ευαγγελικό ΠΑΣΟΚ στα προσχεδιασμένα αυτά επεισόδια από τη ΝΔ είναι ότι χθες το ΠΑΣΟΚ εκπροσώπησε στη Μεγκάλη πρωϊνή εκπομπή ο Μιχάλης Κασσής και σήμερα ο …Τριαντάφυλλος!
Και με τα λουλούδια αυτά, να αναλαμβάνουν το χειρισμό τέτοιων θεμάτων λέγοντας ανοησίες γίνεται φανερό ότι το ευαγγελικό έκτρωμα οδεύει στην απορρόφησή του από τη Νέα Ελλάδα του Σαμαρά
Και είναι εύλογα τα γαλλικά που εκτοξεύονται εναντίον του ανεκδιήγητου Χοντροβαγγέλα που μετέτρεψε την και  Δημοκρατική λεγόμενη παράταξη σε συνιστώσα της πιο ακραίας δεξιάς
Σκεντέρμπεης ο πιστός σου φίλος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *