Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η επιστροφή ΓΑΠ ως φάρσα

Ετοιμάζει πυρετωδώς ο ΓΑΠ την επιστροφή του στο πολιτικό προσκήνιο με την ίδρυση κόμματος που θα αναλάβει την ανασύσταση της Δημοκρατικής παράταξης.
Τα σενάρια που κυκλοφορούν θέλουν το σύστημα Σαμαρά- αυτό που θα τον έστελνε στο σκαμνί για το μνημόνιο- να του παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια προκειμένου ο ΓΑΠ να πετύχει το 3% και να μπει στη βουλή, κόβοντας ψήφους και έδρες από τον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι άλλωστε και ο αντικειμενικός σκοπός τους.
Άλλωστε έτσι εξηγούνται και οι ύμνοι του Τσίπρα στον Ανδρέα του 81 ως κίνηση αντιπερισπασμού στα σχέδια των ντόπιων λακέδων της τρόικα, που ενόχλησαν πολλούς στην Αριστερά.
Αλλά και η επιχειρούμενη ολική επαναφορά του ΓΑΠ, ενός πολιτικού πτώματος, δείχνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σαμαράς αλλά και του τι μεθοδεύεται στο παρασκήνιο για την εξαπάτηση του λαού
Πάκης Δημάρατος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *