Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Είδες ο Κασσής επιτυχίες!

pindos

Οριακά αλλά κερδοφόρα η Πίνδος διαβάζω κατά την επιστροφή μου εις Ιωάννινα (κληθείς επειγόντως για να συμμετάσχω εις την ..σύλληψη των Αλβανών φυγάδων μετά την παταγώδη αποτυχία του σγουρού Κερκυραίου) και οφείλω να παραδεχθώ ότι ο Μ. Κασσής και οι τοποτηρητές του αποδεικνύονται άριστοι μαθητές του διαπρεπούς οικονομολόγου Στουρνάρα.
Ο κ. καθηγητής πέτυχε τον μέγα άθλο του οριακού πλεονάσματος με τη μικρή παρατήρηση ότι το υπουργείο του “ξέχασε” να εξοφλήσει τις ανερχόμενες σε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ οφειλές του και το πανηγυρίζει δεόντως.
Ο κ. Κασσής και οι συν αυτώ, ενώ πυκνώνουν οι πληροφορίες  για φαλιμέντο της συνεταιριστικής “Πίνδος” παρουσιάζει και αυτός κέρδη με την παρατήρηση ότι οι εργαζόμενοι, οι τράπεζες και λοιποί προμηθευτές  και παντοιοτρόπως συναλλασσόμενοι έχουν για πολλούς μήνες να δουν το χρώμα του χρήματος που τους οφείλεται.
Με αυτόν τον τρόπο όλοι τελικά έχουμε πλεονάσματα αλλά και κέρδη…
Απόκαυκος εν Ιωαννίνοις ( μετά της γνωστής ομάδος κρούσης)

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *