Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΦΡΙΚΗ: Δηλητηρίασαν 30 αδέσποτα, έσερναν τα πτώματα στην άσφαλτο για να τα εξαφανίσουν!

Τα πτώματα 12 σκύλων εντοπίστηκαν στις 5 και 6 Ιουλίου μέσα στα χωράφια πέριξ του χωριού Άρδασσα Κοζάνης σ’ ένα σκουπιδότοπο κοντά σ’ ένα ρέμα της περιοχής.

Μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, που επικοινώνησαν με το www.zoosos.gr για να καταγγείλουν το έγκλημα, πληροφορήθηκαν ότι στις 5 Ιουλίου περίπου 30 σκυλιά (αδέσποτα και ιδιόκτητα) βρήκαν αρχικά φριχτό θάνατο με φόλες. Στη συνέχεια υπάλληλος του Δήμου Εορδαίας, του οποίου το όνομα είναι γνωστό στις αρχές, αφού συγκέντρωσε τα πτώματα των ζώων στην πλατεία του χωριού, έδεσε τα πόδια τους με σύρματα και ταινίες και τα έσυρε με το μηχανάκι πετώντας τα από εδώ και από εκεί για να ξεφορτωθεί τα κουφάρια.

Οι φωτογραφίες των ζώων, δείχνουν ότι και δηλητηριάστηκαν και δέθηκαν και σύρθηκαν στην άσφαλτο, αφού το δέρμα και η γούνα τους έχει λιώσει από την τριβή και όχι από τη σήψη.
Πηγή: zoosos.gr 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *