Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Φοβούνται «αντάρτικο» σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

Τουμπέκα  ο Μιχάλης Κασσής…

Χαρακτήρα ορόσημου  για την πορεία της δικομματικής κυβέρνησης αποτελεί η ψήφιση, την Τετάρτη, του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για τη δόση από την Ολομέλεια της Βουλής.
Σε κλίμα έντονης δυσφορίας εκ μέρους των βουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, οι κ. Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος είχαν χθες μακρά συνεργασία με αντικείμενο την κινητικότητα-απολύσεις στο Δημόσιο και την πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών, από την εξέλιξη των οποίων -και πέραν της ψηφοφορίας στη Βουλή- θα κριθεί η πορεία του κυβερνητικού σχήματος. Το «παρών» στη χθεσινή σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης έδωσαν οι άμεσα εμπλεκόμενοι υπουργοί Γ. Στουρνάρας, Κυρ. Μητσοτάκης, Χρ. Σταϊκούρας καθώς και ο υπουργός Επικρατείας Δημ. Σταμάτης ενώ, κατά πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος δεν ζήτησε αλλαγές στο σχέδιο νόμου, παρά το κλίμα αναταραχής που επικρατούσε στο ΠΑΣΟΚ.
Οι ηγεσίες Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται αισιόδοξες για την ομαλή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, καίτοι χθες οι πληροφορίες για τη στάση σημαντικού αριθμού βουλευτών δημιουργούσαν σενάρια «δικομματικής ανταρσίας». Συγκεκριμένα, στις δημόσιες δηλώσεις των κ. Κακλαμάνη, Ταμήλου και Βλάχου από πλευράς Ν.Δ. και των κ. Ντόλιου και Κουκουλόπουλου από το ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις απολύσεις στους ΟΤΑ, πληροφορίες έφεραν να προστίθενται 3 – 4 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καθώς και οι κ. Κ. Κουκοδήμος, Ανδ. Μαρίνος και Λαζ. Τσαβδαρίδης από τη Ν.Δ.

Όσο για τους τοπικούς βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση ούτε λόγος για αντάρτικα! Ακόμη και ο Μιχάλης Κασσής που εν Ιωαννίνοις κάνει τον “κάργα” στην Αθήνα τηρεί στάση”τουμπεκί” αν και ήταν δήμαρχος για τόσα χρόνια. Είναι οι δοσοληψίες με τη δικαιοσύνη που δεν επιτρέπουν διαφοροποιήσεις και σφίξαν πια οι κώλοι…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *