Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κοίτα ποιος μιλάει…

Αγαπητέ Απόκαυκε!

Κοίτα ποιος μιλάει! Ο γνωστός τσάτσος της κάθε μορφής εξουσίας, το γνωστό λαμόγιο του Καντιωτο-εκσυχρονισμού με τα “περίφημα 8 σημεία ξεπουλήματος του κινήματος της Φλώρινας στον Καντιωτικό σκοταδισμό. Ο άνθρωπος που αφού έκανε πρόβα τζενεράλε της συναλλαγής στη Φλώρινα “κατήλθε” στην κεντρική πολιτική σκηνή.και με βάση την κτηθείσα στην Φλώρινα πείρα έκανε θαύματα και η προσφορά του στον τόπο θα μείνει ιστορική!

Τολμάει και μιλάει ο Β. Μαλέσιος, που στην πλάτη όλων μας “ανελίχθηκε” και τα κατάφερε να μη δουλέψει ποτέ στη ζωή του…
ΝΤΡΟΠΗ! Αντί να ζητά συγγνώμη, τολμάει και βγάζει γλώσσα!
“Φίλε” Μαλέσιο, μικρός είναι ο τόπος μας και γνωριζόμαστε όλοι μας. Και αν κάποιους δεν τους έπεισες με την ειδικότητά σου, που είναι τα τραπεζώματα, αυτό δείχνει την αυτοτέλειά τους και την ανιδιοτέλειά τους.
 Τολμάς και μιλάς για προβλήματα υγείας του Στέφανου Καραμούτσου, ενώ καλά γνωρίζεις ότι εσύ και η συμβιβασμένη φάρα σου επιχειρήσατε πάμπολλες φορές να τσακίσετε τον αγνό και ασυμβίβαστο αγωνιστή, ο οποίος παραδόξως για σας είναι ακόμη όρθιος και δημιουργικός.
“Φίλε” Βαγγέλη, η σιωπή είναι ΧΡΥΣΟΣ….
Φλώρινα 12 Ιουλίου
Θανάσης Νικολαίδης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *