Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ενθουσιώδη υποδοχή


Ενθουσιώδη υποδοχή ετοιμάζουν στον Μιχάλη Κασσή τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ που αναμένεται με ανυπομονησία στα Γιάννενα.
Μάλιστα στη υποδοχή θα λάβουν μέρος και οι δημοτικοί αστυνομικοί και καθηγητές της Τεχνικής εκπαίδευσης των οποίων τα αιτήματα μετέφερε στη βουλή με επιτυχία ο Γιαννιώτης βουλευτής.
Ο κ. Κασσής παρέτεινε την παραμονή του στην Αθήνα για να συνοδεύσει κατά την κάθοδό του στην πόλη μας την κυρία Μισέλ Ασημακοπούλου που είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις στα ΜΜΕ για την διαφώτιση της κοινής γνώμης,και  που την άφιξή τους περιμένουν με αδημονία τα μέλη της τοπικής ΔΑΚΕ
Λεπτομέρειες για την υποδοχή και τις εκδηλώσεις θαυμασμού στα πρόσωπα των δύο μεγάλων πολιτικών του τόπου μας θα βρείτε ΕΔΩ  και ΕΚΕΙ 
Υπάρχει έντονος διαγκωνισμός για το ποιοι θα προσφέρουν τις ανθοθέσμες στους δυό ήρωες που από διαφορετικές αφετηρίες( ο ένας από τα αλώνια και η άλλη από τα σαλόνια) έσωσαν την χώρα ( για μια ακόμη φορά)
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *