Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΑΣΟΚ: Ψάχνοντας για την προγραμματική συμφωνία με τη ΝΔ

Εδώ τα στελέχη προσεύχονται πριν συνεχίσουν τις κοπιαστικές τους έρευνες

Συναντήθηκαν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ με τον Προεδροαντιπρόεδρο και ανάμεσα στα τόσα σοβαρά που συζήτησαν ήταν και η περίφημη προγραμματική συμφωνία με την ΝΔ, αυτή ντε που υπέγραψε  πριν το σχηματισμό της κυβέρνησης ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο και ανακοίνωσε περιχαρής ο προγραμματικός σοσιαλιστής Μιχάλης Κασσής σε τηλεοπτική του εμφάνιση στα Γιάννενα, ανακοινώνοντας το ιστορικό γεγονός του σχηματισμού της γαλαζοπράσινης κυβέρνησης.
Έκτοτε το κείμενο της προγραμματικής συμφωνίας χάθηκε και εναγωνίως  αναζητείται από τον Σέρλοκ Χομς του κινήματος Κώστα Σκανδαλίδη, που ενώ βρίσκεται κοντά στην ανέρευσή του, ξαφνικά πάντα κάτι συμβαίνει την τελευταία στιγμή και το χάνει από τα μάτια του, γιατί αυτό έχει φτερά και προφανώς πετάει.
Τώρα το σήριαλ της προγραμματικής συμφωνίας που σκηνοθετεί ο γνωστός σκηνοθέτης Σουλεϊμάν Τούρκογλου προβλέπει να αποκαλυφθεί η “συμφωνία” μετά την έκθεση της Θεσσαλονίκης, γεγονός  που κρατά σε αδημονία τον φανατικό θεατή της σειράς Μιχάλη Κασσή που αναμένει να τελειώσει το θερινό αυτό σήριαλ για να μπορέσει να κάνει ο άνθρωπος απερίσπαστος τις διακοπές του και να μην έχει αναστολές και διλήμματα
Καρανταγί, ο έκτακτος συνεργάτης του Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *