Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πρωτογενές πλεόνασμα

Ανακαλείται εκ της εφεδρείας ο Θεόδωρος Πάγκαλος και ορίζεται ως επίτροπος  στην Κομισιόν, αντικαθιστώντας την Μαρία Δαμανάκη. Βέβαια τη θέση διεκδικούσε και η Ντόρα αλλά με εισήγηση  του Στουρνάρα επιλέχτηκε τελικά ο Πάγκαλος, γιατί η κυβέρνηση δεν μπορούσε να πείσει τους Ευρωπαίους ότι η χώρα μας επέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα με τα στοιχεία που διέθετε.και διαρκώς αμφισβητούσαν.
Τώρα οι εταίροι μας είναι απολύτως βέβαιοι ότι ο μέγας εθνικός μας στόχος έχει επιτευχθεί και η Ελλάδα διαθέτει πρωτογενές πλεόνασμα, γεγονός που προκάλεσε ενθουσιασμό στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο και η κ. Μέρκελ που σε μάθημα που παρέδωσε σήμερα σε  Γυμνάσιο της πρώην Ανατολικής Γερμανίας  έδειξε στους μαθητές την ανωτέρω φωτογραφία που αποδεικνύει την επιτυχία της πολιτικής της στην Ελλάδα
Rueters 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *