Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μπομπολιστάν

Όπως αποκαλύπτει το capital.gr δάνειο ύψους 10 εκατ. ευρώ πήρε η εκδοτική εταιρεία Πήγασος  του κ. Μπόμπολα από την Alpha Bank 

Σε μια εποχή κρίσης, την ώρα που δυσκολεύονται ακόμη και κερδοφόρες εταιρείες να βρουν χρηματοδότηση από το τραπεζικό σύστημα, η εκδοτική εταιρεία έπεισε την τράπεζα να της εκδώσει ομολογιακό δάνειο, όταν τα αποτελέσματα της ΠΗΓΑΣΟΣ είναι επιεικώς τραγικά, αφού στο εξάμηνο εμφάνισε ζημιές 14,779 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών ύψους 10,8 εκατ. ευρώ του πρώτου εξαμήνου του 2012.
 Οι υποχρεώσεις στο εξάμηνο ανέρχονται σε 213 εκατ. ευρώ, όταν πέρυσι τον ίδιο καιρό ήταν 209 εκατ. ευρώ. Εξ αυτών οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις είναι στα 148 εκατ., έναντι 138 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2012.
 Να σημειωθεί , τέλος, ότι ο τζίρος,  στο πρώτο εξάμηνο του 2013 έφτασε στα 40 εκατ. ευρώ από 49 εκατ. ευρώ πέρυσι την ίδια εποχή. 
Κανένα, λοιπόν, από τα παραπάνω στοιχεία δεν δείχνει βελτίωση που να δικαιολογεί δάνειο 10 εκατ. ευρώ.

Και όμως εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις  με καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα δεν μπορούν να βρουν χρηματοδότηση από τις τράπεζες.
Θα υποστηρίξει κάποιος ότι τα λεφτά είναι των τραπεζών και ότι οι τράπεζες κρίνουν σε ποιον θα δώσουν δάνειο και σε ποιον δεν θα δώσουν. Αυτό είναι ένα επιχείρημα που έστεκε πριν από μερικά χρόνια, όταν η Alpha Bank και οι άλλες τράπεζες λειτουργούσαν αποκλειστικά και μόνο με τα κεφάλαια των μετόχων τους. Σήμερα οι τράπεζες έχουν ακόμη ανοικτές τις πόρτες τους επειδή τα χρήματα του ΤΧΣ τα έχει εγγυηθεί ο ελληνικός λαός.
Και για την ιστορία της υπόθεσης: Επίτροπος στην Alpha Bank είναι ο κ. Κουτσός, ο οποίος και αναφέρεται στο ΤΧΣ. Αναπληρωτής διευθυντής στο ΤΧΣ είναι ο υιός του. Ο πατέρας, δηλαδή, αναφέρεται στον γιό του! 
Αθάνατο Μπομπολιστάν…

Πάκης ο αλιεύς

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *