Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σκληρή γλώσσα Κουβέλη από Θεσσαλονίκη απέναντι στο νέο success story που προσπάθεί να στήσει η κυβέρνηση: «Δεν βγαίνει» το δημοσιονομικό πρόγραμμα

«Το δημοσιονομικό πρόγραμμα δεν βγαίνει. Χρειάζεται ανακοπή και της λιτότητας και της ύφεσης και είναι η ώρα για μια καινούρια διαπραγμάτευση, για αναδιαπραγμάτευση των Μνημονίων», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη με αφορμή την 78η Διεθνή Έκθεση.

“Η χώρα δεν χρειάζεται άλλα Μνημόνια και εκείνο που χρειάζεται είναι να σταματήσει αυτός ο δρόμος της ύφεσης αλλά και της λιτότητας. Χρειάζεται ο τόπος ανάπτυξη. Και μόνο με την ανάπτυξη είναι δυνατό να εξασφαλίσουμε την πορεία προς έξοδο από την κρίση”, επισήμανε ο κ. Κουβέλης.

Για να δούμε αν με αυτά και   με εκείνα θα καταφέρει το κόμμα να ξεκολλήσει από το 3%…

Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *