Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Διχάζει τη Ν.Δ. η θεωρία των άκρων

«Δεν μπορεί να είναι άκρο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», επεσήμανε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Παρά τη διακηρυττόμενη, κοινή επιδίωξη των στελεχών όλων των κομμάτων για θεσμική απάντηση στη Χ.Α., ο τρόπος αντιμετώπισης και, κυρίως, η συζήτηση περί «άκρων» που άνοιξε αμέσως μετά τη δολοφονία στο Κερατσίνι εξακολουθούν να διχάζουν. Η τοποθέτηση του βουλευτή και εκ των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού, Χρ. Λαζαρίδη, περί των «δύο άκρων» και ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου» προκάλεσε όχι μόνον θύελλα αντιδράσεων από την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και τη διαφοροποίηση πολλών γαλάζιων.
Παρά το γεγονός ότι ο κ. Λαζαρίδης, χθες από τη Βουλή, επέμεινε στη λογική των δύο άκρων, χωρίς όμως να τοποθετήσει εκ νέου τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός «συνταγματικού τόξου» (κυβερνητικά στελέχη έκαναν λόγο για «κατέβασμα» ταχύτητας εκ μέρους του κ. Λαζαρίδη), οι θέσεις του εμφανώς δεν υιοθετήθηκαν από σημαντική μερίδα στελεχών της Ν.Δ.

Πέραν των στελεχών του καραμανλικού στρατοπέδου (Παυλόπουλος, Αντώναρος κ.ά.), αποστάσεις από τα λεγόμενα του κ. Λαζαρίδη έλαβαν και οι Αργ. Ντινόπουλος, Γ. Κοντογιάννης, ενώ προβληματισμό για το κλίμα που δημιουργείται, χωρίς όμως να τον εκφράσουν δημοσίως, διατύπωναν και άλλα στελέχη

Πηγή: kathimerini.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *