Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Φέτα «ΗΠΕΙΡΟΣ»: Το καλύτερο Ελληνικό τυρί

Ως το «Καλύτερο Ελληνικό Τυρί» αναδείχθηκε η Φέτα «ΗΠΕΙΡΟΣ» στο πλαίσιο των International Cheese Awards, κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο στη σχετική κατηγορία.

Τα International Cheese Awards (www.internationalcheeseawards.co.uk) είναι ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους σε εμβέλεια σχετικούς θεσμούς παγκοσμίως.

Εχει ιστορία 114 ετών, στηρίζεται στη γνώση και την πείρα αναγνωρισμένων κριτών και επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων και διεξάγεται κάθε χρόνο στο Nantwich της Αγγλίας, στο πλαίσιο της ομώνυμης έκθεσης αγροτικών προϊόντων και παραγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2012, η Φέτα «ΗΠΕΙΡΟΣ» είχε κερδίσει το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Φέτα». Υπενθυμίζεται ότι η Φέτα «ΗΠΕΙΡΟΣ» είναι η ελληνική, παραδοσιακή, αυθεντική φέτα, που παράγεται σε αυστηρότατες συνθήκες υγιεινής, με τις πιο υψηλές προδιαγραφές, στο εργοστάσιό της.
Πηγή:.imerisia.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *