Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΣΙΩΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΛΗΤΗΡΑΣ!

Υπάρχουν πολλοί βουλευτές της ΧΑ γνωστότεροι από τον κ Ματθαιόπουλο, ωστόσο, όπως αναφέρει το «Εθνος της Κυριακής» στη στήλη του οι γενναίοι Μπομπολέρος, δεν είναι παρά η σχέση του με την 25χρονη Ουρανία Μιχαλολιάκου αυτή που τον έχει βοηθήσει στο να αναρριχηθεί και να βρεθεί βουλευτής Σερρών, αν και δεν έχει καμία σχέση με την πόλη.
Συγκεκριμένα ο καλούμενος και ‘γαμπρός’ έγινε βουλευτής, ενώ ήταν δεύτερος στο ψηφοδέλτιο στις Σέρρες όταν με εντολή του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, ο εκλεγείς Νικήτας Σιώης παραιτήθηκε για να πάρει τη θέση του ο κ Ματθαιόπουλος! Βέβαια και ο κ Σιώης ανταμείφθηκε με έναν διορισμό στη Βουλή ως κλητήρας Πρόσφατα όμως συνελήφθη και αυτός και έτσι αποδυναμώθηκε έτι περαιτέρω ο θεσμός…
Λένε πάντως για τον αντικαταστάτη του ότι μέχρι να γνωρίσει την ουράνια Ουρανία αυτός ο εθνοπατέρας δεν ήταν παρά ένας απλός μπασίστας του ναζιστικού white power συγκροτήματος όνοματι Pogrom Λένε ακόμη ότι τότε δεν τον ήθελε ο μέγας καλλιτέχνης Καιάδας ούτε για βοηθό του αλλά τώρα πια είναι εκείνος που εκλιπαρεί για μια θέση δίπλα στον «γαμπρό»…Χα!
Προτείνω λοιπόν να υιοθετήσει το ιστολόγιο μας τον κ Σιωη, τον ηρωικό κλητήρα που η καρριέρα του έλαβε άδοξο και πρώιμο τέλος, λόγω του απροκάλυπτου φαβοριτισμού της οικογένειας Μιχαλολιάκου
Απόκαυκος ο ακριβοδίκαιος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *