Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Τσίπρας υποψήφιος για το δήμο Ιωαννιτών!

Καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στο πολιτικό σκηνικό της  χώρας.
Μετά την υποψηφιότητα Παπαδημούλη για την περιφέρεια Ηπείρου μία άλλη κίνηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ταράζει το πολιτικό σκηνικό και δημιουργεί νέα δεδομένα.
Εξακριβωμένες πληροφορίες της δαιμόνιας ρεπόρτερ μας Ρίτας Πουλακίδα αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στα Γιάννενα  με σκοπό μαζί με την κατάκτηση της περιφέρειας από τον Παπαδημούλη να δημιουργήσουν με την κατάκτηση των ιστορικών Ιωαννίνων την πρώτη ελεύθερη αντιμνημονιακή  ζώνη στην ελληνική επικράτεια- στα βήματα της κίνησης του Δημοκρατικού στρατού με την επιχείρηση κατάληψης της Κόνιτσας- και κατά το σύστημα του Μάο να πορευτούν για την κατάκτηση των Αθηνών.
Πρόκειται για μια δραματική αλλάγή της στρατηγικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την επικράτηση της μαοϊκής συνιστώσας του κόμματος.
Πηγές προσκείμενες στην Πρεδρία της Δημοκρατίας  επιφυλάχθηκαν να σχολιάσουν την πληροφορία ότι  με την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται και ο Πρόεδρος Κάρολος που πάντοτε ονειρεύονταν την ανασύσταση του Δεσποτάτου της Ηπείρου
Εκ της ανωτάτης αρχής του Ιστολογίου μας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *