Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σύσταση Εξεταστικής για τα υποβρύχια ζητά ο Τσίπρας “βάζοντας στο κάδρο” Βενιζέλο -Παπακωνσταντίνου

Την κατάθεση, άμεσα, πρότασης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα υποβρύχια ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για τεράστιο πολιτικό, οικονομικό και εξοπλιστικό σκάνδαλο που πρέπει να διευρυνθεί.
Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει εκ νέου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Βαγγέλης Βενιζέλος.
Ο Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε το πρωί της Πέμπτης από το βήμα της Βουλής ότι θα ζητήσει σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το ζήτημα της σύμβασης των υποβρυχίων, που φέρει τις υπογραφές των Β. Βενιζέλου και Γ. Παπακωνσταντίνου (τότε υπουργών Αμυνας και Οικονομικών), κάνοντας λόγο για νόμο – σκάνδαλο.

“Στη σύμβαση του 2010 που φέρει τη σφραγίδα Βενιζέλου Παπακωνσταντίνου υπάρχει οσμή σκανδάλου” υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας και πρέπει να εξεταστεί  πλήρως η υπόθεση. “Δεν είναι μόνο ο κ. Τσοχατζόπουλος το πρόβλημα της διαπλοκής και της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος στη χώρα” τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *