Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, όση και στο ΙΚΑ!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ… ΜΑΛΒΙΔΕΣ, Ο ΠΑΣΧΩΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ

Στο σχετικό βούλευμα τονίζεται ότι σε βάρος του επιχειρηματία προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις ενοχής για σειρά αδικημάτων, που επισύρουν ακόμα και ποινή ισόβιας κάθειρξης!!!
Το δε μέλος του Συμβουλίου, που μειοψήφησε επιπλέον δεν αποδέχθηκε τη βαρύτητα της κατάστασης της υγείας του Δ. Κοντομηνά, επικαλούμενο κυρίως την κοινή λογική και το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ και στις Μαλβίδες…..O δικαστής που μειοψήφησε τονίζει επίσης πως η εισαγωγή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο έγινε λίγο πριν το ένταλμα σύλληψης. Η δε βαριά ουρολοίμωξη που βεβαιώνει το «Ιατρικό Κέντρο» και αποδέχθηκε η πλειοψηφία των κρινόντων, υποτίθεται ότι είναι τέτοια ώστε να χρειάζεται αυξημένη φροντίδα και μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο. Είναι ελπιδοφόρο πάντως το να τα λένε έστω και οι μειοψηφούντες
Απορώ όμως γιατί δεν πάνε και τον κ Σάββα Ξηρό στο «Ιατρικό Κέντρο» που έχει τόση κατανόηση και ευαισθησία, ώστε να μην μπαινοβγαίνει συνεχώς από κελί σε κελί ανάπηρος άνθρωπος Σε κάθε περίπτωση, όλοι πλέον ασπαζόμαστε το απόφθεγμα Πετρουλάκη: “Έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, όση και στο ΙΚΑ!”

Άρης Παπάρης και ουχί παπάρας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *