Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Χωρίς νέες μειώσεις το εφάπαξ δημοσίων υπαλλήλων που κατέθεσαν αίτηση έως 31 Αυγούστου 2013

Χωρίς νέες μειώσεις θα υπολογιστεί -σύμφωνα με την Καθημερινή-το ποσό του εφάπαξ βοηθήματος που οφείλει το Ταμείο Πρόνοιας σε όσους δημόσιους υπαλλήλους έχουν υποβάλει δικαιολογητικά εξόδου από την υπηρεσία μέχρι και το καλοκαίρι του 2013. 

Πρακτικά, αυτή η ευνοϊκή ρύθμιση θα ισχύσει μόνο για όσους υπέβαλαν τα δικαιολογητικά αποχώρησης από την υπηρεσία τους έως και τον Αύγουστο του 2013. Σε αυτήν την περίπτωση το προς καταβολή εφάπαξ από το Ταμείο Πρόνοιας των δημόσιων υπαλλήλων θα περικλείει μόνο την αρχική μείωση που έχει ήδη γίνει.

Επομένως, το ποσό που αναμένεται να λάβουν, επί παραδείγματι, όσοι είναι εντός των συγκεκριμένων χρονικών προϋποθέσεων και εντάσσονται στην κατηγορία ΠΕ, υπολογίζεται με τον πολλαπλασιασμό κάθε έτους προϋπηρεσίας του συνταξιούχου επί του ποσού των 1.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι από τους εν αναμονή περίπου 41.000 συνταξιούχους ένα πολύ μεγάλο μέρος θα λάβει βοήθημα άνω των 30.000 ευρώ, ενώ ο μέσος όρος του εφάπαξ θα κυμανθεί από 20.000 έως 25.000 ευρώ από 29.000 που ίσχυε πέρυσι.

Ο μαθηματικός τύπος
Για τους υπόλοιπους, δηλαδή για όλους όσοι έχουν υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης αργότερα, το ποσό του εφάπαξ θα υπολογίζεται βάσει του νέου μαθηματικού τύπου, έτσι ώστε να μην παραβιάζονται οι όροι βιωσιμότητας των Ταμείων. Με αυτόν τον τύπο θα υπολογίζεται πλέον το εφάπαξ σε όλα τα Ταμεία πρόνοιας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών του ιδιωτικού τομέα που λειτουργούν σε καθεστώς ΝΠΔΔ. Και στον ιδιωτικό τομέα θα εξαιρεθούν από τις μεγάλες περικοπές όσοι πρόλαβαν να καταθέσουν τα χαρτιά τους μέχρι τις 31 Αυγούστου 2013. Σε αυτήν την περίπτωση, το εφάπαξ θα υπολογιστεί με το παλαιό σύστημα και χωρίς νέα μείωση.

Το νέο σύστημα θα λειτουργήσει ως διανεμητικό με νοητή κεφαλαιοποίηση και με τη δημιουργία «ατομικών μερίδων» για όλους τους ασφαλισμένους, ενώ για τον υπολογισμό του καταβαλλόμενου ποσού θα λαμβάνονται υπόψη και τα οικονομικά δεδομένα του Ταμείου. Αυτό που έχει σημασία και για τους μελλοντικούς συνταξιούχους και ιδιαίτερα για όλους όσοι αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν μέχρι και το 2015 είναι πως για να μην υπάρξουν δραματικές ανατροπές στην παροχή, θα προσμετρηθούν έσοδα του Ταμείου σε βάθος χρόνου δεκαπενταετίας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *