Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εγώ δεν πάω Μέγαρο, μα μένω με το …φέσαρο

Τρίζουν τα κόκκαλα της Ρίτας Τάρνερ-Σακελλαρίου !
Δεν είχε διανοηθεί όσο ζούσε, ότι τα λεφτά, που τρώγονται στην «ποιοτική» μουσική και στις όπερες, που χαϊδεύουν τα εξευγενισμένα αυτιά της μπουρζουαζίας, είναι απείρως περισσότερα από όσα εξανεμίζονται μέσα στη θολούρα του τσακιρ-κεφιού σε ξύδια, πετρέλαια και λουλουδοπόλεμο στα -κατά τον αείμνηστο Βαγγέλη Γιαννόπουλο πολιτιστικά κέντρα και – κοινώς λεγόμενα σκυλάδικα, όπου τραγουδούσε η ίδια αντίστοιχα άσματα κυνοφιλίας και διαζυγίων με την ηχητική αισθητική.

 Με κυβερνητική απόφαση, δηλαδή ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ, διαγράφονται τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής, ύψους 230 εκ ευρώ. Στην αμαρτωλή σύσκεψη συμμετείχαν οι πάντα πρόθυμοι υπουργοί Στούρνος, Σταϊκούγας, Παναγιωτό-πουλος, (έλειπε ο Χατζη-Πασχάλης), ο πρόεδρος του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (ΟΜΜΑ -και μάλιστα μεγάλη), Γιάννης Μάνος (όχι αυτός που έπλαθε φιλελεύθερα κουλουράκια)και ο πρώην-δήθεν-τάχα-παραλίγο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος (ως εκπρόσωπος των συναισθημάτων του λαού).
Με το παραμυθάκι –καθρεφτάκι για ιθαγενείς «ο πολιτισμός δεν πωλείται» και με το επιχείρημα, ότι το Δημόσιο ως εγγυητής των δανείων του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, λόγω οικονομικής αδυναμίας του, οφείλει να αναλάβει το κόστος της αποπληρωμής τους, καταφέρνουν να φορτώσουν για άλλη μια φορά τα χρέη τους στο λαό. Το φύλλο συκής για την κρατική στήριξη είναι ότι θα περάσει στο Δημόσιο το παλαιό κτίριο του Μεγάρου, ενώ το νέο κτίριο θα παραμείνει ως Ν.Π.Ι.Δ., στο οποίο το Δημόσιο θα έχει την πλειοψηφία των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι…
Αποδεικνύεται συνεχώς, ότι η χρεοκοπία ισχύει μόνο για τους κάτω και καθόλου για τους πάνω, που σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση-μαφία εξυπηρετούν πλήρως τα συμφέροντά τους.

Τελικά την όλη κατάσταση αποτυπώνει καλύτερα το άλλο ηρωικό άσμα της Ρίτας:

«ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ…»

Κώστας ο α-Θεο-φοβος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *