Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δήλωση του Υποψηφίου Δημάρχου Ιωαννιτών με την Λαϊκή Συσπείρωση Τάκη Τασιούλα με αφορμή τη συζήτηση για την χρηματοδότηση των Δήμων

Με αφορμή τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την διαχείριση του κουτσουρεμένου προυπολογισμου του Δήμου,ανακυκλώνεται η συζήτηση ανάμεσα στιs παρατάξεις της πλειοψηφίας,σχετικά με την χρηματοδότηση των δήμων, τις καθυστερήσεις στην απόδοση απο την κυβέρνηση των προβλεπόμενων πόρων.

Η συζήτηση και η αντιπαράθεση είναι αποπροσανατολιστική.Έχει ωs αφετηρία την αποδοχή απο τις παρατάξειs αυτέs,τηs δραστικής περικοπής της κρατικής χρηματοδότησηs των Δήμων,που αποτελεί κεντρική κατευθύνση τηs κυβέρνησης και τηs Ε.Ε.Στόχος είναι η εξασφάλιση πόρων για την σωτηρία των κερδών των μονοπωλίων,η ενίσχυση τηs ανταγωνιστικότηταs και επιχειρηματικότηταs, η λειτουργεία των δήμων αυτοτέλωs με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια.Με αυτή την πολιτική έχουν συμφωνήσει.

Γί αυτό παρουσιάζουν τουs μειωμένουs κρατικούs πόρουs ωs αναπόφεκτο κακό και αναπτύσσουν κάλπικο τσακωμό για το πώs και πότε θα μοιραστούν τα ψίχουλα και ποιοs είναι πιο ικανόs διαχειριστήs τηs φτώχειαs και τηs μιζέριαs.

H συζήτηση αυτή είναι και προάγγελοs τηs παραπέρα αφαίμαξηs τηs λαικής οικογένεια; από τουs δήμους.Σαν ώριμο φρούτο προωθούν ωs μόνη λύση στο αδιέξοδο των οικονομικών των δήμων,την αυξήση σε ανταποδοτικά τέλη,χαράτσια κ.λ.π αλλά και σχέδια για παραπέρα φορολόγηση των λαϊκών οικογενειών από τουs δήμουs για να έχουν δικά τουs εσόδα.Δηλαδή παραπέρα αυξήση τηs φοροληστείαs των εργαζομένων,ανέργων κ.λ.π.

Οι λαϊκέs οικογένειεs έναν δρομο έχουν.Να αρνηθούν την φοροληστεία.Να οργανώσουν τηs πάλη τουs ενάντια σε κάθε αντιλαικό μέτρο των δήμων,των περιφερειών,των κυβερνήσεων, τηs Ε.Ε.Να στηρίξουν στιs εκλογέs που έρχονται τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στον δήμο και την περιφέρεια(Λαική Συσπείρωση) και στην Ευρωβουλή.

Με ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ για να δυναμώσει η λαϊκή αντεπίθεση,η εργατική-λαική αντιπολίτευση στην ΕΕ, τιs κυβερνήσειs,την Τοπική Διοίκηση,που υπηρετούν το βάρβαρο και σάπιο σύστημα.Για να ανοίξει ο δρόμοs για ριζικέs ανατροπέs με τον λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *