Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΝΤΟΠΕ ΚΑΛΠΑΖΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙ(λι)ΟΣ!!!

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο από το ιατρικό team (Μωϋσής, Δέκα εντολές & ΣΙΑ) της Παράταξης των πωλητών (φυκιών για μεταξωτές κορδέλες) και ύστερα από ανώνυμη καταγγελία (από Κολωνάκι μεριά), πιάστηκε ντοπαρισμένος ο ασυγκράτητος ΦΙΛ-ΙΠΠΟΣ, έχοντας κάνει χρήση ενέσεων αναβολικών δημοσκοπήσεων καθώς και παραισθησιογόνων ενέσεων ηθικού, με την άμεση εμπλοκή και συναυτουργία του περιφερόμενου θιάσου των «Πέντε επί Καρέκλας», με αποτέλεσμα κάποιες μικρές παρενέργειες, όπως φαίνεται στη διπλανή φωτογραφία. 

Η μικρή αυτή μετάλλαξη θα τον εμποδίσει να πραγματοποιήσει για κάποιο χρονικό διάστημα δημόσιες εμφανίσεις -τουλάχιστον ολόσωμες- και θα περιοριστεί αποκλειστικά και μόνο σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις.

Βέβαια αυτή η μικρή αναποδιά δεν θα τον εμποδίσει να επισκεφτεί το τριήμερο της Αποκριάς τον αγαπημένο του χειμερινό προορισμό, το Μπάνσκο, μόνο που θα αναγκαστεί να εφοδιαστεί με ένα έξτρα ζευγάρι πέδιλα για σκι, για ευνόητους λόγους.

Αναζητείται φόρμουλα, ώστε επιστρέφοντας από τις διακοπές να μπορεί να καθήσει στο …θρόνο.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν επιπλέον λόγο για ένα ακόμη ΜΕΛΑΝΟ σημείο για την παράταξη: ότι έγινε δόλια & υποδόρια χορήγηση ΣΤΕΡΟ-ΕΙΔΩΝ στον έτερο υποψήφιο, «πιάνοντάς τον στον ύπνο», προκειμένου να τον εμποδίσουν να διεκδικήσει τον πολυπόθητο θώκο του «αρχι-ενωτικού πολίτη».
Φαίνεται ότι τελικά δεν πρόκειται για δημαρχείο, αλλά για στάβλο με την κόπρο του Αυγεία!!!

Κώστας ο α-Θεό-φοβος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *