Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Θωμάς Μπέγκας: “Τώρα κοιτάμε μπροστά”

“Η Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα με τα στελέχη της σε πλήρη ανάπτυξη μάχης, μπαίνει δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα για τη νικηφόρα πορεία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου”

.Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε σήμερα ο επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα», υποψήφιος Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.
Σύμφωνα με τον κ, Μπέγκα την ευθύνη του προεκλογικού αγώνα αναλαμβάνει η «Εκλογική Επιτροπή» της οποίας τον πυρήνα αποτελούν τα μέλη της Δημοτικής Ομάδας και οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, ενώ θα εμπλουτιστεί από μέλη και φίλους και από πολίτες που θα σηματοδοτούν τη διεύρυνση και την ανανέωση.
Επίσης συγκροτείται Ομάδα Υποστήριξης Δημοτικής Διακυβέρνησης με συγκεκριμένους τομείς. Ο κάθε τομέας θα αποτελεί μια ανοιχτή ομάδα για όποιον συμπολίτη μας θέλει να συμμετάσχει και θα υπάρχουν υπεύθυνοι καταξιωμένα αλλά και νέα πρόσωπα της κοινωνίας μας με στόχο την ενεργοποίηση και συμμετοχή της κοινωνίας, την κατάθεση ενός καινοτόμου προγραμματικού λόγου
και την υποστήριξη της επόμενης δημοτικής αρχής στη λήψη των αποφάσεων.
Επιπλέον θα δημιουργηθεί ένα think tank, μια Ομάδα Υποστήριξης Δημοτικής Διακυβέρνησης που δεν έχει διάρκεια μέχρι τις εκλογές αλλά θα είναι παρούσα και στην επόμενη μέρα του Δήμου.

Ο κ. Μπέγκας, αφού περιέγραψε τους προγραμματικούς στόχους αναφέρθηκε στη συνέχεια στα προβλήματα ενότητας της παράταξης λέγοντας ότι: “Δεν θα το κρύψω ότι υπάρχουν και πληγές στην παράταξη. Κάναμε μια εσωτερική διαδικασία επιλογής επικεφαλής δύσκολη αλλά υποδειγματική για όλη την Ελλάδα. Ασφαλώς και υπήρξαν τραύματα κι ακούστηκαν και υπερβολικές φωνές.Όλα αυτά είναι πίσω μας. Τώρα κοιτάμε μόνο μπροστά.Οι πληγές θα επουλωθούν. Εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, θα κάνω τα αδύνατα δυνατά γι’ αυτό. Αποφασίσαμε μαζί με την παράταξη να αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.Αλλά υπάρχει και η συλλογική και η ατομική ευθύνη του καθενός από μας Εγώ επιμένω ότι στη μάχη δεν περισσεύει κανένας. Θέλω το κάθε μέλος της παράταξης γιατί η αγκαλιά της παράταξης είναι μεγάλη και η διάθεση και το αίτημα του κόσμου να είμαστε όλοι μαζί είναι σαρωτικό. Όπως είπα πιστεύω ότι πληγές θα επουλωθούν. Γιατί το καλύτερο φάρμακο είναι η διάθεση του κόσμου να είμαστε όλοι μαζί και η δικιά μου πολιτική βούληση και πρόθεση να υπερασπιστώ τη συλλογικότητα , αλλά και τη διαφορετικότητα του καθενός από εμάς στο πλαίσιο μιας μεγάλης πολυσυλλεκτικής παράταξης».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Μπέγκας δήλωσε πως: «Η διαφορετικότητα των απόψεων είναι απολύτως σεβαστή αλλά επαναλαμβάνω για μένα κανένας δεν περισσεύει. Όλοι οι αιρετοί της παράταξης αποτελούν στελέχη πρώτης γραμμής και αυτοδίκαια υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.»

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *