Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Θα είμαστε άξιοι της τύχης μας

Το «Costa Classica» στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Γέμισε το Κάστρο των Ιωαννίνων την Κυριακή από την επίσκεψη των τουριστών που ήλθαν με  το (πρώτο) κρουαζιερόπλοιο που έφθασε από την Ιταλία στην Ηγουμενίτσα, εγκαινιάζοντας την τουριστική περίοδο.
Πολυάριθμα τα γκρουπ των Γάλλων που ανηφόρισαν στο Ιτς Καλέ αλλά ανάμεικτα τα αισθήματα και  οι εντυπώσεις τους από όσα αντίκρισαν  στην ιστορική Καστρούπολη των Ιωαννίνων.
Γιατί μπορεί να θαύμασαν από την ακρόπολη του Κάστρου το υπέροχο φυσικό τοπίο και τα ιστορικά μνημεία όμως από κανέναν από τους επισκέπτες δεν πέρασε απαρατήρητο το χάλι με τα σκουπίδια στους εγκαταλειμμένους από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου κάδους  και τους σκαμμένους δρόμους.
Ένα θέαμα απογοητευτικό για το πιο τουριστικά επισκέψιμο μέρος της πόλης, το οποίο δυστυχώς πολλοί από τους επισκέπτες φρόντισαν να το αποθανατίσουν με τις φωτογραφικές τους μηχανές.
Και επειδή η επίσκεψη του κρουαζιερόπλοιου  με τους 2300 περίπου επιβάτες  στην Ηγουμενίτσα ήταν γνωστή από καιρό, όπως και το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος από αυτούς θα κατευθύνονταν για λίγες ώρες και στην Ηπειρωτική πρωτεύουσα, αναρωτιέται κανείς για την ετοιμότητα αυτών που ασχολούνται με την τουριστική προβολή της πόλης.
Πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο και οι δημόσιες υπηρεσίες αλλά και ο εμπορικός κόσμος που θα έπρεπε να βρίσκεται επί ποδός για να υποδεχτεί τα καραβάνια των τουριστών.
Και επειδή θα έλθουν και άλλα κρουαζιερόπλοια στην Ηγουμενίτσα που είναι πλέον το επίνειο των Ιωαννίνων, ας ελπίσουμε ότι τα αντανακλαστικά όσων εμπλέκονται με τον τουρισμό θα είναι καλύτερα.
Διαφορετικά, θα είμαστε άξιοι της τύχης μας…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *