Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ευρωπαϊκή ομοβροντία «χαλάει» το success story

eurogroup26811



Ο επικεφαλής του Eurogroup Γ. Ντάισελμπλουμ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μ. Ντράγκι και ο υποψήφιος της κεντροδεξιάς για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ.Κ. Γιουνκέρ, εμφανίζονται επιφυλακτικοί για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.


Το πανηγυρικό κλίμα που έστησε η ελληνική κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη και την έλευση της Άνγκελας Μέρκελ δε φαίνεται να το συμμερίζονται και οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι. Ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι η δημοπράτηση κρατικών ομολόγων από την κυβέρνηση της Ελλάδας δεν διαφοροποιεί τις αναχρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας για τα επόμενα δύο χρόνια που αποτελούν μία μείζονα πρόκληση.

«Η Ελλάδα έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει»

Ο Ντάισελμπλουμ επισήμανε ότι παρά την επιτυχία της έκδοσης των ελληνικών κρατικών ομολόγων, η Αθήνα δεν μπορεί ακόμη να κάνει λόγο περί πλήρους επιστροφής στη χρηματοδότησή της, από τις αγορές.

«Πρέπει να αντιληφθείτε πως αν μια χώρα πάει στις αγορές μία φορά, με ένα είδος ομολόγου, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ανακτήσει πλήρη πρόσβαση στις αγορές, ότι είναι σε θέση να αναχρηματοδοτήσει τα ευρωπαϊκά δάνειά της με ένα λογικό τίμημα», σημείωσε ο επικεφαλής του Γιούρογκρουπ.

«Για αυτό είμαι λίγο επιφυλακτικός και δεν ταυτίζομαι με τους υπεραισιόδοξους ανθρώπους, που λένε ότι αυτό είναι το τέλος του ελληνικού προβλήματος. Δεν είναι. Η Ελλάδα έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει», τόνισε ο Ντάισελμπλουμ.

«Η ελληνική κυβέρνηση φιλοδοξεί να μη χρειαστεί ένα νέο πρόγραμμα (στήριξης), αλλά εάν δει κανείς το μέγεθος του κρατικού χρέους και τις αναχρηματοδοτικές της ανάγκες για τα επόμενα δύο χρόνια, εξακολουθεί ακόμη να υπάρχει μια μείζων πρόκληση για την Ελλάδα», ανέφερε ο ίδιος.

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα συζητήσουν σχετικά με το ποσό της πρόσθετης χρηματοδότησης που μπορεί να χρειαστεί η Ελλάδα το τέταρτο τρίμηνο αυτού του έτους. «Θα συνεργαστούμε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για καταλήξουμε στα μεγέθη των αναχρηματοδοτικών αναγκών (της Ελλάδας) για το 2015 και πέραν αυτού, και θα συζητήσουμε με την ελληνική κυβέρνηση μετά το καλοκαίρι για να δούμε τι χρειάζεται», κατέληξε ο Ντάισελμπλουμ.

Χαμηλούς τόνους κρατά ο Ευρωπαίος Κεντρικός Τραπεζίτης

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, δήλωσε χθες Σάββατο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ουάσινγκτον ότι η Ελλάδα πρέπει «να συνεχίσει τις προσπάθειες δημοσιονομικής προσαρμογής μετά την επιτυχία της έκδοσης ομολόγου στις αγορές».

Η επιτυχία αυτή δείχνει ότι «οι αγορές αποτιμούν θετικά την πολύ σημαντική πρόοδο που σημειώθηκε στη χώρα», είπε, προσθέτοντας ωστόσο ότι «είναι επίσης αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή οι αγορές είναι πολύ, πολύ ευνοϊκές προς τους εκδότες χρέους σε ολόκληρο τον κόσμο».

«Η προσπάθεια δημοσιονομικής προσαρμογής πρέπει να συνεχιστεί», τόνισε, όπως και «οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» και η φροντίδα για «τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος».

«Αυτές οι τρεις προϋποθέσεις είναι ακόμη πιο σημαντικές ώστε η επιστροφή στις αγορές να μην είναι ένα εφήμερο γεγονός, αλλά η αρχή ενός success story», κατέληξε.

«Η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές δεν οδηγεί αυτομάτως σε σημαντική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης»

Το τρίτο θεσμικό πλήγμα που δέχεται η κυβέρνηση έρχεται από τον υποψήφιο της κεντροδεξιάς για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ που υποστηρίζει: «το ότι η Ελλάδα επιστρέφει στις αγορές δεν οδηγεί αυτομάτως σε σημαντική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Tagesspiegel, ο πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, τονίζει πως «στην Ελλάδα, η διαδικασία δημοσιονομικής προσαρμογής θα διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα».

«Οι συνθήκες διαβίωσης δεν μπορούν να βελτιωθούν παρά εάν το αβυσσαλέο ελληνικό χρέος μειωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα», συνεχίζει ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ θεωρεί ότι οι μεγάλες περικοπές που έγιναν στο ελληνικό σύστημα υγείας ήταν «λάθος».

«Μέχρι σήμερα θεωρώ ότι τα μεγάλα μέτρα περικοπών στο ελληνικό σύστημα υγείας, τα οποία είχαν άδικες συνέπειες, ήταν λάθος», τονίζει χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει στο απόσπασμα της συνέντευξης που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα: «Εκείνη την εποχή θεωρούσα ήδη ότι ήταν λάθος η μείωση του κατώτατου μισθού σε τέτοια κλίμακα…Αλλά αυτό δεν βοηθάει σήμερα τους Έλληνες…Και θα είχε πολύ βοηθήσει τους Έλληνες εάν η χώρα είχε ακολουθήσει μία σοβαρή δημοσιονομική πολιτική κατά τα τελευταία 40 χρόνια».

Νέα μέτρα φέρνει η ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου

Μετά τις ευρωεκλογές έρχονται και νέα μέτρα που ψηφίστηκαν στο πρόσφατο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση ενώ η κουβέντα για την απομείωση του χρέους που έχει ανοίξει, οδηγεί σε μεγάλες περιπέτειες τη χώρα μας καθώς θα βρεθεί στη μέγγενη της λιτότητας για πολλά χρόνια ακόμα αν δεν αλλάξει η εφαρμοζόμενη πολιτική.

efsyn.gr 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.162

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *